reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
aaa to dlatego ja nic nie wiem o Asi bo poprzednich stron nie moge doczytac bo sa posty KamyLodz a mi sie blad wlacza na te kolorowe glitery. wiec nie mialam pojecia!
kurcze mam nadzieje ze dziecko nie otrzymuje w darze wszystkich chorob jak np serca?
moj maz ma w kosci nowotwor niezlosliwy i juz mial na to operacje ale mu od nowa sie pojawilo i wszyscy zyczliwi mi radzili ze lepiej nie miec dzieci bo dziecko moze to po nim odziedziczyc. co za absurd- lepiej wogole mojego meza od razu do piachu- skoro twierdza ze wybrakowany jest co nie?!

Widzę że chwilę mnie nie ma, a tu takie nowości i już ciuszki kupujecie.
Ja idę do gina w pn. Jak mi kolejny raz powie że synuś, to też zaczynam kupować, ale do pn się powstrzymam. Właściwie już kilka kupiłam, ale to zaledwie kilka.
I skoro ma być synuś, to muszę powystawiać ciuszki po Julci. Takie malucie tyci tyci różowiutkie. Bubu :( Aż mi szkoda niektórych :( Sentymentalna się robię :)

Aaaaa, wczoraj odebrałam wyniki z toxo. Chorobę przeszłam, nie jest etraz aktywna. Jupiiii!!!!!! :-D Więc dzidzi nic nie grozi. :-):-):-)

A u Asi m być Borysek:tak:
To ja w ogóle powinnam się ze swoim rozwieść, a tym bardziej nie mieć z nim dzieci bo jest alergikiem i ma początki astmy.A jeśli jedno z rodziców ma alergię to dziecko ma 50% na zachorowanie.Ja serce , mąż astma, może w taki m razie powinnam usnąć ciążę według "życzliwych".Niektórzy ludzie to są naprawdę nienormalni:angry::angry::angry:
Ewa to wspaniała wiadomość że dzidziunia jest zdrowa:-D:-D:-D:-D.
Naprawdę to wielkie szczęście że nasze maleństwa jak na razie są zdrowe:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

Esti to ja sie tez rozwiode hihihih.
Ewa- cudowna wiadomosc! ale nerwow przeszlas za troje - dobrze ze juz przechodzilas toxo

Esti to cudownie:-):-):-)
Ewa również się ciesze, już tylko widzę sam uśmiech na twojej twarzy:-):-)
Pumi i Esti wy sie nie przejmujcie głupkami ,którzy niosą "dobrą radę".:angry:
prawda jest taka, ze każdy coś ma w sobie, tylko nie wiadomo kiedy się ujawnia, lub wyjdzie przez przypadek, bo przecież wątpię, żeby ktoś robił rok rocznie dokładne badania profilaktycznie.
Ja co prawda, mój zawód wymaga ode mnie bym była przebadana , ale nie są to bardzo skomplikowane badania i nie mogą stwierdzić o poważniejszych chorobach

Kochane jestem na sekundke.....
helenko bede dzis 3mala za Ciebie kciukasy, dasz rade!!!!
Sylka na grzybki idz poki taka pogoda, u nas jest mnostwo..... a ogrodek nie ucieknie, uwazaj szczegolnie na nery, bo naprawde moge dawac powazniwe wkosc!!!!!!
Pumi nie przejmuj sie zlosliymi.... ludzie nie maja co robic i zajmuja sie innych zyciem.....
ewa_adu gratulki, supcio, ze wszystko wporzadkuz Dzidzia!!!!:)

a teraz po usg.... wszystko jest oki, Dzidzius zdrowy...... będę miała SYNUSIA!!!!! jestem w tym monecie najszczesliwsza osoba pod Sloncem......

a teraz przepraszam Was kochane musze uciekac... pewnie bede wieczorkiem....
cmok

reklama
Do góry