reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
A my dziś idziemy do filharmonii na koncert :-D Będziemy się ukulturalniać z okazji rozpoczęcia Festiwalu Nauki w naszym kochanym mieście ;)

kupilam silczny kocyk do wozka- poniewaz wozio jest czarno zielony- bedzie supcio pasowac!
nie moge znalesc poscieli w tych wlasnie kolorach- wszedzie sa rozowe, fioletowe, albo zolto- czerwone- kurde nikt nie wpadl na pomysl zeby wyprodukowac zielono - niebieskie!
musialam sie szybko zebrac z centrum bo sie rozpadalo a ja zostwailam okna pootwierane w domu - no i mozecie sie domyslec co zastalam po powrocie? powodz!
kupilam tez piekny porcelanowy dzban na sos z podstawka i lyzka- poniewaz dzis idziemy na parapetowe bo znajomi kupili dom - trzeba im cos do nowego gniazdka przyniesc

Pumi kocyk cudny, kolory fajne, takie wyraziste.A ja Cię trochę zdołuję ponieważ u nas w sklepie jest pościel zielono-niebieska, może tylko kolory nie takie mocne, pastelowe.
Jobo ja na razie nic takiego u siebie nie zauważyłam, a później się pojawi trochę mleka..............:baffled:
Cóż poradzisz, hormony............:dry:

o jej Esti- to wlasnie takie chcialam- lekko przytlumione ale w takich barwach jak te ktore wybralam do pokoiku dzieciecego. tylko ze faktycznie w tym przypadku " zyczliwi" maja racje- ta wybrana przez mnieposciel kosztuje 260$ + przesylka a w sklepach mozna dostac od 50 $ do 180$ czyli spora roznica. szkoda tylko ze wszystko na jedno kopyto.
Jobo - czytalam wczoraj ze wlasnie sie moze pojawic juz siara w tym okresie ciazy- u mnie jakna razie pojawily sie wymioty hihihi- wlasnie skonczylam rozmowy z muszla- ufff niecierpie tego!

Dzidzia- to jak bedzie mial na imie? Tomus czy Kubus?
ja znowu pawia puscilam- kurde- dobrze ze znajomi przesuneli parapetowe na jutro bo bym sie meczyla

reklama
TADAM!
Teraz jestem kulturalna jak jacieniemoge ;)
Soliści piknie śpiewali, mała szalała... :) Coś oklasków się tylko przestraszyła. ;)
W takiej formie muzyki klasycznej mogę słuchać :-)

Do góry