reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Była dziś u gina, ale się okazało że nagle ma urlop przez tydz:-(. A ja już ostatnio miałam wziąć receptę na jakieś tabletki czy globulki, bo coś mi sie dzieje tam na dole:zawstydzona/y:. Będę czekac kolejny tydz.
Helena, mi się czasem też brzuch napina, ale to chyba głównie wieczorami, jak jestem zmęczona. Ale może stres faktycznie tak na Ciebie działa? staraj się odpoczywać.
Myszorka, pasemka przyjemne, i fajnego masz malucha (tego na zewnątrz;-).
Pumi, Ty jesteś normalnie uzalezniona od forum;-).

reklama
Ewa mam w karice wpisane że pierwsza była cc ale lekarz od razu ,i powiedział ze teraz nie bedziemy (dowcipniś) się męczyć tylko od razu ciąć (chodze do tego samego) Ale masz rację musze go poprosić o jakiś wpis do karty

bylam u tego gina co pracuje w szpitalu gdzie chce rodzic, niezly kozaczek ale mlodyi fajny powiedzial,ze jak sie urodzi chlopak to stawia dobrego whiskacza Lukaszowi za pomylke:-)ale muszelka byla jak nic. no ale powiedzial,ze w dobie Kaczyzmu zmienilo sie troche pt rodzic po ludzku, bo anestozjolodzy maja w du...latanie do rodzacych i im pomaganie. czyli jak w latach 70-80...chcialas to sie mecz glupia babo!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:wiec jak bede miala szczescie i anestezjolog bedzie mial ochote to przyjdzie na zzo a jak nie to nie. zajebiscieco nie?czyli w gdansku w publicznym szpitalu nie mozna sobie zaplacic za zzo ani za polozna, jest jeszcze prywatna klinika za 4000 aletam jest full wypas. jak sie wkurze to z rozwarciem na 5cm chocbty przez zaspy sniezne tam pojde.....:nerd:ot tyle....zaraz wkleje wam zdjecia mojej coreczki

zależność dziewczynki chłopcy dziewczynki z małymi wyjątkami

do końca remontu zostało niewiele łazienka( z tym że juz 90%kupione)facet ma przyjść w pierwszych dniach paźsziernika 5 dni mówił że będzie robił
szafy wnękowe na początku przyszłego tygodnia i byłoby
Koko juz ma wszystko do pokoju salon tez mozna tak powiedzieć kuchnia juz na full wypas i sypialnia ale łóżko to jeden wyjazd do ikeiii
juz nie moge sie doczekaćććććć

my mieszkamy narazie u mamy więc nie siedze w tym bałaganie tylko chodze troche sprzatać:tak::-D;-):-)

kurcze ostro bierze mnie przeziębienie i brzuch jakiś twardy!!!!!!!!

Anja czekam na zdjątka
Myszorka nie chce cię straszyć, ale mój spec też powiedział, ze z łazienka zejdzie mu 3 dni i miał nawet do tego pomocnika. A zeszło mu 3 tygodnie. Fakt że nie można było sie do niczego przyczepić bo ja dałam się we znaki na samym początku i bardzo sie starali, żeby mnie zadowolić hihihi
Już rodzina męża stwierdziła, ze jestem straszna osa do speców i fachowców, ale co jak płace to wymagam.:-):-):-):-) Mam płacić za fuszerkę , nie ze mną takie numery.:no::no:
a u mnie remont jest niewidzialny.:-);-);-);-);-) przynajmniej się nie denerwuję. Tylko czasami bym chciała zobaczyć co się tam dzieje. bo remont jest na poddaszu, a wejście na razie jest przez dach, żeby mi do domu sie nie kurzyło.
zostało na tym, ze mąż mi systematycznie zdjęcia robi bo zagroziłam, ze wejdę pod drabinie:szok::szok:, a oczywiście nikt tego nie chce hihihihi

witam was ciążóweczki

taki jakis marny ten dzien nie mam weny na nic poczytałam was ale bez zrozumienia nie wiem kto o czym pisze :crazy: ja pod koniec tygodnia czyli miedzy piątkiem a niedzielą zmieniam fryzure :rolleyes: narescie ilez to mozna zapuszczac włosy nic tylko kucyk jak dziecko .:dull::dull:
pojadłam a dalej jestem głodna i dziwic sie skąd te 13 na +

reklama
Do góry