reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Dzidzia- tak sobie myslalam ze jakbym mieszkala w Polsce to supcio by bylo, bo te 4 godzinne przerwy miedzy wykladami moglabys spedzac u mnie w domku na plotkach i wymienianiu ciazowych spostrzezen.
u nas piekny zachod slonca i rownoczesnie deszcz z nieba sie leje. zreszta same zobaczcie

reklama
hej wpadlam się przywitac bo zaraz do pracy spadam niezła książke drukujecie :tak:
po pracy ide sciąc włosy narescie ale efekt koncowy to bedzie dopiero za pare dni jak dokończe czyli kolor i trwałe prostowanie:biggrin2::rofl2: trzymajcie sie dziewuszki aaa witam nową koleżanke i gratuluje synka (chyba nic nie pomyliłam ) moim M się nie odzywam tylko sluzbowo tak , nie kacper u mojej mamy była by długa przespana nocka gdyby nie trzeba był isc do pracy ale p[ewnie wtedy by kacper nie był u mamy . No to papa do wieczorka

Donia, ja też mam juz kilka terminów planowanego porodu. Bardzo podobnie jak Ty ostatni okres miałam 22 kwietnia i według tego to powinno być 29 stycznia. Według mnie zaszłam w ciążę 5 lub 7 maja, ale po usg w 13 tc wyszło że urodzę nawet 23 stycznia. Ale ostatnio w 22 tc wdg usg wyszło 25 stycznia. Nie przejmuję się tymi różnicami bo i tak wiadomo że trzeba brać pod uwagę plus minus 2 tyg.:confused:
Agnie, mój mąż lubi klasykę ale miał też przygodę z metalem, więc może jemu by sie też spodobało, zobaczymy przy okazji jak będziemy w empiku.
Dzidzia, chyba wszystkie lubimy te słodkie (mimo że czasem bolesne) znaki życia naszych maluchów:-D. Wczoraj mi było tak smutno, a jak Fikołek zaczął mi fikać to od razu było lepiej - normalnie mnie pocieszał:tak:

hejka.. Madzka to powodzenia u fryzjera- ale sie zrymowalo:-D ja do fryzjera na probna ide w czwartek i wtedy tez obetne wolsy... a farbuje sama bo jakos lubie sama sobie znalezc kolor... a jak ide do ryzjera to 3 dniz koloru jestem zadowolona a pozniej juz nic nie widac, a za farbe zaplace np. 25 zl, a za farbowanie z obcieciem 160:zawstydzona/y: dlatego samo obciecie i sama fryzura slubna... tyle!!! Pandorax a jak tam z szefowa wczorajsza rozmowa?!
Madzka zycze milej pracy!!!
Pumi sliczne te zdjecia... u nas za to dzis cudna pogoda- jak narazie.... rzeczywscie szkoda, ze nie miszkasz w Krk bo z ciezarna to teraz mi lepiej sie dogadac... hihihihi....
dziewczyny ja nie mam krwotoku z nosa, ale czasem jak siąkam to widze, ze cos mi tam peklo- wiem, ze zatkany noc i takie krwotoki z nosa sa normalnoscia w ciazy, mi za to teraz zaczely wypadac wlosy... dziwne..... bo powinny wlasnie ie wypadac....

Witaj Saobotażystka, mam nadzieje, ze na mile u nas zagoscisz;-)
ciekawe pseudo..:-) napisz nam cos wiecej o sobie jesli mozesz....
na kiedymasz terimn i czy ju znasz plec.... jak Ci mija ciaza itp....

Witam nową mamusię w naszym gronie :)
Dziewczyny, nie żal Wam obcinać Waszych włosów? :\ Ja sobie podcięłam w czerwcu, nie powiem żebym żałowała, bo wcześniej one mi rosły jak chciały, teraz przynajmniej jakoś są uporządkowane, ale więcej ścinać nie zamierzam, ew. grzywkę sobie zrobię może w przyszłym roku...

25tc, termin planowany jest na 13 stycznia 2008r, tak śmiesznie bo ja mam urodziny 10 stycznia :-D.
Jeżeli chodzi o płeć, to nie wiem i wiedzieć nie chcę, przypuszczam tylko, że będzie to dziewczynka, ale pewności rzecz jasna nie mam, chcę aby była to niespodzianka :-).
Jak przechodzę ciąże? Nie jest źle, ale nie jest też bardzo dobrze, nie przesypiam nocy i mam strasznie zmienne nastroję, jak na razie na więcej dolegliwości nie narzekam z czego jestem zadowolona.
O i pochłaniam kilogramami winogrona :tak:

reklama
Sabotażystka ja mialam terimn na 13 ale po ostatnim usg zmienilo sie na 10 stycznia- hehehe:-) czyli jaknie urodzimy tak samo to urodze w Twoje urodziny- o ile byloby 100% pewnosci... ja wczesniej tez jadlam duzo winogron, ale mialam klopoty z zaparciami, przestalam zrec to jak reka odjal od tygodnia.... a ze zmiennymi nastrojami to jest tu osobny watek i praktycznie kazdej z nas tego dotyczy.... ze spaniem tez coraz ciezej...

Do góry