reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Witaj Majopa, nie martw sie nic, duzo kobiet w ciazy takie cos ma zakladane... uwazaj tylko na siebie i bedzie super.... nie denerwuj sie i korzystaj z ostatnich tygodni spokoju... hihihi.... Szczypawka dawno Ci enie bylo!! musisz tu czesciej zagladac bo naprawde do nadrabiania jest duzo!!
a ja sie zdenerwowalam!! bo kolezanka, ktora miala ze mna jechac na cwiczenia nie jedzie po jej sie nie chce... wczesniej powiedzialam danielwoi,ze nie musi po mnie przyjezdzac,bo wroce sobie z nia... a tu mi pisze, ze jej sie nie chce dzis jechac.... czujecie??!! a obecnosc jest b wazna dla tej babki...a na nastepny zjazd mnie nie bedzie bo mamy cywliny... Daniel ma dzis w Miedzybrodziu impreze- mi sie nie chce jechac i patzrec jak inni chleja... zostaje z koleznaka, ktorea tez jestw ciazy i jej M jedzie z D... wiec On nie przyjedzie po mnie, bo pozniej nie mialby jak tam dojechac- a chce, zeby jechal- bo to ostatnia taka kawalerska impreza(mam nadzieje), bo powiedzialam,ze prawdziwy kawalerski sobie zrobi wtedy kiedy ja bede mogla sobie zrobic panienski, zebymnie siedziala o suchej gebie... hihihi...
wiec jade do Krk za chwile sama na jedne zasrane cwiczenia... bede musiala sama wraca, a wczoraj mdlilo mnie w busie masakrycznie i robilo sie mi slabo... jestem wsciekla na siebie, ze nie zrobilam prawka jak sie dowiedzialam,ze jestem w ciazy...
dobra zmykam...
pochwale sie jeszcze, ze D dzis jest Kochany.... nawet poszedl popatrzec na wozek- gondolka xlandera mu sie podoba, ale twierdzi, ze spacerowka jest duza i ze szybko dzieckoz niej wyrosnie... narazie wie co mi sie podoba i na tym koniec... zamowilismy obraczki=- hihihi najwzyszy czas... wybralam piersionek zareczynowy- ale ja nie chce!! mial od razu kupic ale ja powiedzialam, zeby tego nie orobil przy mnie.... hehehehehe...... wole jakas mp4.... dobra uciekam
milego wieczorku i popoludnia
moze tu dzis zdarze zerknac
buzaiczki Kochane

reklama
ale piszecie

ja dwa dni byłam na kursie i jestem ledwo zywa Własnie pochłonęłam dwa talerze zupy i teraz wcinam pączki do kawy
Ide sie połozyc puki moje dziedzie śpi

a ja odkurzam i zmywam podloge. moj maz wpadl jak z procy z okrzykiem ze przyjechal mi pomoc- on jest nromalnie niezastapiony. pojechal do pralni.
dzwonilam na lotnisko i lot jest opozniony ale nie wiadomo o ile:no2:
to niesprawiedliwe- kazda minuta jest dla mnie cenna a lot odbiera mi te cenne chwile spedzone z rodzicami

Ja juz po slubowaniu mojej corci jestem skpana za duzo wrazen chyba oczywiscie sie popłakałam ja bobr ide teraz czytac zaległosci bo jak zwykle z 5 stron

hej
dziewczyny jak mi lżej na głowie hehe super narescie wmiare krótkie :-):-):-) reszta czyli kolor bedzie póżniej bo kacper miał iśc do żłobka na 100% od 1 października ale jeszcze miejsce się nie zwolniło wiec może tydzien później albo i dwa tak to jest załatwianie po znajomości w rodzinie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Otóż oświadczam że dalej się nie odzywam z M przypuszczam ze to może [potrwac dośc długo on się nie interesuje gdzie ja chodze a ja gdzie on pewnie mu tu pasuje (ide kiedy chce i gdzie chce i wracam jak mi sie podoba) a ja nie wiem czy wytrzymam bo moge mu nawrzucac i znowu bedzie wojna narazie stoicki spokój jutro dalej na niego nie musze patrzec bo bedzie w pracy dzień dla mnie i dziecka i zamierzam go wpełni wykorzystac ciekawe tylko gdzi mnie poniesie :cool:

kurcze nabieram checi na takie usg super widac wszystko nawet podobienstwo ;-)

ok lece już chyba odpoczywac bo troszke mnie moży spanko
no to papa pozdrawiam wszystkie brzuchatki jutro moze wkleje jakąś fotke ;-)

reklama
Agnie super zdjatka:)
ciekawe jak tam Pumi z rodzicami.... to musi byc niesmaowite uczucie....
a ja wyrypana po Krk,... jutro mam busa o 6:15 i narazie jak wstane zamierzam jechac, ale czy wstane to nie wiem... mamy finanse publiczne, na ktore ponoc trzeba chodzic...
mam popuchniete nogi... wogole wygldam i czuje sie fatalnie to to chorobsko mnie wykancza... idziemy z Julkiem spac...
jutro wiecej popisze
spijcie smacznie

Do góry