Dziewczyny a co do tej wagi to nie dajmy sie do konca zwariowac...Przeciez wiadomo,że kazda z nas ma inna figure, inne nawyki zywieniowe...i kazde dziecko inaczej przybiera...Ja wiem,że w niektorych sytuacjach jest to powazna sprawa ale bedzie dobrze:-)
reklama
sylka_k
mama styczniowa 2008
Pandorax gratulacje.:-):-):-)
pisze dopiero teraz bo z uwagi na moje anemię cały dzień spędziła w kuchni. szykuję barszczyk czerwony z krokietami mniam , mniam
Justice troszkę się zmieniłaś od dnia ślubu a brzuszek pokaźnych rozmiarów.

Asia dzięki za troskę. widzisz już dawno HGB miałam 11 ale lekarz mówił, ze jest ok, nie miałam pojęcia , ze to juz anemia .
a wczoraj jak poszłam do marketu to zapłaciłam ponad 200zeta
za zdrowe rzeczy pelne żelaza.

Mój synuś:-) w 23 tc ważył 491 gram, gin powiedział, ze w normie, ale nie sprawdzałam na necie, bo jak piszecie nie chcę się nakręcać

dzidzia gratulki studniówki
Pumi udanego wypoczynku z rodzicami :-):-)

pisze dopiero teraz bo z uwagi na moje anemię cały dzień spędziła w kuchni. szykuję barszczyk czerwony z krokietami mniam , mniam
Justice troszkę się zmieniłaś od dnia ślubu a brzuszek pokaźnych rozmiarów.

Asia dzięki za troskę. widzisz już dawno HGB miałam 11 ale lekarz mówił, ze jest ok, nie miałam pojęcia , ze to juz anemia .
a wczoraj jak poszłam do marketu to zapłaciłam ponad 200zeta

za zdrowe rzeczy pelne żelaza.

Mój synuś:-) w 23 tc ważył 491 gram, gin powiedział, ze w normie, ale nie sprawdzałam na necie, bo jak piszecie nie chcę się nakręcać

dzidzia gratulki studniówki
Pumi udanego wypoczynku z rodzicami :-):-)
sylka_k
mama styczniowa 2008
Esti ja też nie znoszę kaszanki

, chociaż wcześniej uwielbiałam.
wątróbka odpada no i takie tam. Może przekonam sie do szpinaku.
dobra lecę,
bo farsz już do krokietów zrobiłam, barszczyk też. teraz jedynie muszę usmażyć naleśniki i zawinąć z farszem.

potem tylko panierka i pałaszowanie hihihi
a i jeszcze:
czy ktoś bierze FERRUM na tą anemię, bo mi zapisał 2* dziennie po jednej tabletce, ale nie wiem czy to nie za dużo,
chociaż HGB mam naprawdę niskie

, chociaż wcześniej uwielbiałam.wątróbka odpada no i takie tam. Może przekonam sie do szpinaku.
dobra lecę,
bo farsz już do krokietów zrobiłam, barszczyk też. teraz jedynie muszę usmażyć naleśniki i zawinąć z farszem.

potem tylko panierka i pałaszowanie hihihia i jeszcze:
czy ktoś bierze FERRUM na tą anemię, bo mi zapisał 2* dziennie po jednej tabletce, ale nie wiem czy to nie za dużo,
chociaż HGB mam naprawdę niskie

Sylka mi kazał barc tylko żelazo..i wcinac owoce, warzywa i takie tam...
Ja dzis na obiad mam pomidorowe z wczoraj ale jutro robie ziemniaki zze szpinakiem..
No ja kaszanki tez nie zdzierżę a wątróbki to juz w ogole- a fujjj!!!
Ja dzis na obiad mam pomidorowe z wczoraj ale jutro robie ziemniaki zze szpinakiem..
No ja kaszanki tez nie zdzierżę a wątróbki to juz w ogole- a fujjj!!!
sylka_k
mama styczniowa 2008
Momi uważaj z tym magnezem bo działa ogłupiająco i antydepresyjnie

asia a nie mrzższ olać szefowej? do kiedy masz umowę, a nawet jeśli długoterminową , to jesteś w ciąży i to ona niech się martwi kto ciebie zastąpi

asia a nie mrzższ olać szefowej? do kiedy masz umowę, a nawet jeśli długoterminową , to jesteś w ciąży i to ona niech się martwi kto ciebie zastąpi

reklama