reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Myszorka- mnie tez sie nerwy trzymaja ale staram sie wyluzowac. Zabieram sie powoli do porzadkow w szafie, tzn letnie ciuszki powoli na gorna polke a bluzki z dlugim rekawem nizej. musze tez wszystkie letnie buty i japonki pochowac a wyciagnac z szaf jesienne i jakies wygodne na bolace stopy. spodnie 3/4 zapakowac i w weekend wywiesc do pensylwani. przez rok mi sie nie przydadza. Jakos mi brakuje zapalu i checi ale nie mam co robic w domku. Dzis wieczorem jade z moim kociem do weterynarza. Wiecie ze lekarz ludzki jest tanszy niz weterynarz?! za jeden zastrzyk dla kotka dzis zaplace 154 $

reklama
pumi a czym ty szprycujesz tego kota za takie pieniadze :szok:
chyba Sylka chciala moje zdjecie nie mam mozliwosci wklejenia pozatym nie zmiescilo by sie w ekranie :-):-):-) a tak powaznie zaczynalam ciaze z powazna otyloscia i wstd mi sie pokazywac tymbardziej w internecie:zawstydzona/y:

helenka - chyba przesadzasz z tymi rozmiarami! wiekszosc z nas jest teraz w rozmiarze giga.
kotek niestety kosztuje. jak sie chce chodowac w domku rasowca to trza placic za opieke medyczna bo takie prawo w NY

Helenko to ja chciałam twoje zdjatko bo taki niedowiarek jestem hihihi

a mnie na sexowne chwile cały czas nęci chociaż dłużej mi schodzi z orgazmem:-D:-D, ale to akurat dobrze, bo ten stan jest najprzyjemniejszy;-):-):-)

Pumi to samo jest z weterynarzem w Polsce, przynajmniej u mnie w mieście. jak zamawiam wizytę do mojego Hektorka( ogromne bydle 90 kg) ;-) to od razu na wstępie jest 7 dyszek i na konieć sobie dolicza jeszcze 5 dyszek za to , ze według niego Hektorek jest niebezpieczny
Myszorka a ja jak się czułam w dole, tzn w piątek bo widziałam, że moj mąz niedługo wyjeżdża to sobie włączyłam na dvd moje wesele. co prawda to było ponad 3 lata temu ale tak sie uśmiałam, że do teraz mi wesoło. spróbuj może ci się poprawi

nie nie Hektorek to dog de bordeaux (czyt. dog de bordo):-D:-D:-D o maści biszkoptowej:tak: ale przysięgam muchy by nie skrzywdził:-):-)
a ja wklejam mój brzuszek:-D
pierwsza fotka jest z poprzedniego tygodnia23 tc,
a druga z dzisiaj czyli niecały 24 tc,
no i wstawiam krem dla jasności dla Asi. zdjęcie zrobiłam w porównaniu z paczka chusteczek higienicznych , żebyś zobaczyła jaki on jest malusi

wszystko mnie denerwuje MAMA która wydaje mi sie że mi pomaga bardzo ale jak bym chciała zeby była to jej nie ma lata po klubach emeryta i psiapsółkach Raf w pracy do wieczora RATUNKU i jeszcze nie wiem co ze sklepem zrobić zysków z niego nie ma narazie a na pracownika mnie nie stać mama jakoś się tez nie pali do tego żeby w nim siedzieć kurcze ciężka sprawa
no i tak sobie mysle ze nic nie mam z tego życia i czy sobie poradzę z dwójką dzieci ...... i te wyrzuty sumienia że robie cos WSZYSTKO nie tak źle i że moje wszystkie pomysły sa do du[y ble ble ble

ŹLE MI źle źle źle chyba pójdę spać z Korneli żeby ten dzień juz minął

sorry, nawet z moim Leninowskim poczuciem humoru nie da rade rozweselac czuje sie do d..y. gdyby mi ktos dal kalasznikowa zaczelabym strzelac z okna...wiec jakby jakas.masakra w gdansku to bedziecie wiedziec KTO.
mam wszystkiego dosc!! biznesu, telefonow, tego ze Luki wraca z pracy po 18 i nigdzie juz nie wychodzimy, martwie sie czy z coreczka bedzie wszystko Ok i jak sobie poradze etcetc...............:confused::confused::confused:

reklama
ojej- jakies deprechy was dopadly.
xx_pocieszyciel.gif
mam nadzieje ze nie zarazliwe.
ja mam super humor. robie czystke w szafie, pogoda cudna, slonko swieci, juz za 3, 5 miesiaca zobacze swoja corcie... ZYC NIE UMIERAC!!!!!!!!!

Do góry