Myszorka- mnie tez sie nerwy trzymaja ale staram sie wyluzowac. Zabieram sie powoli do porzadkow w szafie, tzn letnie ciuszki powoli na gorna polke a bluzki z dlugim rekawem nizej. musze tez wszystkie letnie buty i japonki pochowac a wyciagnac z szaf jesienne i jakies wygodne na bolace stopy. spodnie 3/4 zapakowac i w weekend wywiesc do pensylwani. przez rok mi sie nie przydadza. Jakos mi brakuje zapalu i checi ale nie mam co robic w domku. Dzis wieczorem jade z moim kociem do weterynarza. Wiecie ze lekarz ludzki jest tanszy niz weterynarz?! za jeden zastrzyk dla kotka dzis zaplace 154 $
reklama
helena-lidia
Styczniowe mamy'08
pumi a czym ty szprycujesz tego kota za takie pieniadze 
chyba Sylka chciala moje zdjecie nie mam mozliwosci wklejenia pozatym nie zmiescilo by sie w ekranie :-):-):-) a tak powaznie zaczynalam ciaze z powazna otyloscia i wstd mi sie pokazywac tymbardziej w internecie

chyba Sylka chciala moje zdjecie nie mam mozliwosci wklejenia pozatym nie zmiescilo by sie w ekranie :-):-):-) a tak powaznie zaczynalam ciaze z powazna otyloscia i wstd mi sie pokazywac tymbardziej w internecie

sylka_k
mama styczniowa 2008
Helenko to ja chciałam twoje zdjatko bo taki niedowiarek jestem hihihi
a mnie na sexowne chwile cały czas nęci chociaż dłużej mi schodzi z orgazmem
, ale to akurat dobrze, bo ten stan jest najprzyjemniejszy;-):-):-)
Pumi to samo jest z weterynarzem w Polsce, przynajmniej u mnie w mieście. jak zamawiam wizytę do mojego Hektorka( ogromne bydle 90 kg) ;-) to od razu na wstępie jest 7 dyszek i na konieć sobie dolicza jeszcze 5 dyszek za to , ze według niego Hektorek jest niebezpieczny
Myszorka a ja jak się czułam w dole, tzn w piątek bo widziałam, że moj mąz niedługo wyjeżdża to sobie włączyłam na dvd moje wesele. co prawda to było ponad 3 lata temu ale tak sie uśmiałam, że do teraz mi wesoło. spróbuj może ci się poprawi
a mnie na sexowne chwile cały czas nęci chociaż dłużej mi schodzi z orgazmem

, ale to akurat dobrze, bo ten stan jest najprzyjemniejszy;-):-):-)Pumi to samo jest z weterynarzem w Polsce, przynajmniej u mnie w mieście. jak zamawiam wizytę do mojego Hektorka( ogromne bydle 90 kg) ;-) to od razu na wstępie jest 7 dyszek i na konieć sobie dolicza jeszcze 5 dyszek za to , ze według niego Hektorek jest niebezpieczny
Myszorka a ja jak się czułam w dole, tzn w piątek bo widziałam, że moj mąz niedługo wyjeżdża to sobie włączyłam na dvd moje wesele. co prawda to było ponad 3 lata temu ale tak sie uśmiałam, że do teraz mi wesoło. spróbuj może ci się poprawi
sylka_k
mama styczniowa 2008
nie nie Hektorek to dog de bordeaux (czyt. dog de bordo)

o maści biszkoptowej
ale przysięgam muchy by nie skrzywdził:-):-)
a ja wklejam mój brzuszek
pierwsza fotka jest z poprzedniego tygodnia23 tc,
a druga z dzisiaj czyli niecały 24 tc,
no i wstawiam krem dla jasności dla Asi. zdjęcie zrobiłam w porównaniu z paczka chusteczek higienicznych , żebyś zobaczyła jaki on jest malusi

o maści biszkoptowej
ale przysięgam muchy by nie skrzywdził:-):-)a ja wklejam mój brzuszek
pierwsza fotka jest z poprzedniego tygodnia23 tc,
a druga z dzisiaj czyli niecały 24 tc,
no i wstawiam krem dla jasności dla Asi. zdjęcie zrobiłam w porównaniu z paczka chusteczek higienicznych , żebyś zobaczyła jaki on jest malusi
myszorka
mama Kokonelki i Gabisi
wszystko mnie denerwuje MAMA która wydaje mi sie że mi pomaga bardzo ale jak bym chciała zeby była to jej nie ma lata po klubach emeryta i psiapsółkach Raf w pracy do wieczora RATUNKU i jeszcze nie wiem co ze sklepem zrobić zysków z niego nie ma narazie a na pracownika mnie nie stać mama jakoś się tez nie pali do tego żeby w nim siedzieć kurcze ciężka sprawa
no i tak sobie mysle ze nic nie mam z tego życia i czy sobie poradzę z dwójką dzieci ...... i te wyrzuty sumienia że robie cos WSZYSTKO nie tak źle i że moje wszystkie pomysły sa do du[y ble ble ble
ŹLE MI źle źle źle chyba pójdę spać z Korneli żeby ten dzień juz minął
no i tak sobie mysle ze nic nie mam z tego życia i czy sobie poradzę z dwójką dzieci ...... i te wyrzuty sumienia że robie cos WSZYSTKO nie tak źle i że moje wszystkie pomysły sa do du[y ble ble ble
ŹLE MI źle źle źle chyba pójdę spać z Korneli żeby ten dzień juz minął
Anja78
matka superstar
sorry, nawet z moim Leninowskim poczuciem humoru nie da rade rozweselac czuje sie do d..y. gdyby mi ktos dal kalasznikowa zaczelabym strzelac z okna...wiec jakby jakas.masakra w gdansku to bedziecie wiedziec KTO.
mam wszystkiego dosc!! biznesu, telefonow, tego ze Luki wraca z pracy po 18 i nigdzie juz nie wychodzimy, martwie sie czy z coreczka bedzie wszystko Ok i jak sobie poradze etcetc...............

mam wszystkiego dosc!! biznesu, telefonow, tego ze Luki wraca z pracy po 18 i nigdzie juz nie wychodzimy, martwie sie czy z coreczka bedzie wszystko Ok i jak sobie poradze etcetc...............

reklama