reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Helenko- no wlasnie dlaczego ty wieszasz firanki? Przeciez mialas odpoczywac o ile mi wiadomo...
A to ze Ci twarz spuchła to rzeczywiscie pewnie Cie przewiało... Normalnie jak grochem o sciane- uparciuchy
Pumi- ten lezaczek naprawde fajny...
Nie myslałam nawet o takim czyms do kapieli, raczej nastawiałam sie na taka grubsza gabeczke...Ale ten lezak..no no nawet niezły
A ja sie zasatnawiam co z praca zrobic....Przed chwila stwierdziłam,że juz bardzo sie mecze...i coraz bardziej wkurzam sie o jakies bzdury....Poza tym chce zaczac brac ten fenoterol bo nospa juz nie pomaga:zawstydzona/y:Ale dobija mnie to moje h..owe zatrudnienie...bo dostane fige z makiem i nie wiem jak to bedzie z powrotem do pracy po maciezynskim bo nie ukrywam,ze chciałabym wrocic do pracy...Jesu ale mi sie podły humor właczył i narzekanie....Do dupy jest wszystko:zawstydzona/y::wściekła/y:

reklama
Asia- ja cie nie poznaje! co z toba? ty i doly i narzekanie? glowa do gory bo mi nie pasuje pesymizm do ciebie.
Sylka u nas tez sa takie jak na allegro i pompowane i gabeczkowe. ja mam akurat takie jak na zdjeciu ale w zestawie nie mam wiadereczka tylko pojemnik do polewania glowki i gabeczke. Slyszalam opinie , ze ten lezaczek sprawdza sie fantastycznie w pierwszych miesiacach kapieli. moja wanienka wyglada tak:

Założenie butów 30 sek.
Spacer do lokalu wyborczego 600 sek.
Oddanie glosu 120 sek.
Ujrzenie niezadowolonej miny kaczora po wyborach BEZCENNE :tak:

ostr.gif

ja nadal nie najlepiej sie czuję PSYCHICZNIE
jutro kończe łazienke a w sobotke posprzątam swój domek a raczej bede wskazywać palcem gdzie trzeba posprzątać:-)

ide sie napić kawki

kurczę, a mnie ostatnio jakieś straszne skórcze łapią, po prawej na wysokości pępka, blisko środka brzucha, ale dzidzia się rusza i po nospie lub dwóch w końcu przechodzi
ale boli okrutnie:baffled:

Cześć mamuśki:-)
Ja właśnie wróciłam ze szkoły rodzenia, tez dostałam wyprawkę dla dzidzi, całkiem rozsądna:tak:
Pumi i helenka Wam to tyłki sprać :wściekła/y:, wieszania firanek i biegania po mieście się zachciewa, pewnie chcecie zostać mami listopadowymi :no:
Pandorax ale ci fajnie na takiej imprezce, niestety ja mam tylko 1koleżankę w ciąży, i przyjaciółkę w ciąży i mieszka w W-wie, ale w sobotę przyjeżdża to zaszalejemy u mnie w domu z jej córcią ponad roczną:-D:-D:-D.A jaki ładny, duży brzusio masz :-)
Szczypawka, Ty nigdzie nie uciekaj , zostań u nas.Może Ci się uda urodzić w styczniu, tylko będziesz musiała duuuuuuuuuuuużo leżeć.:-)A jak nie to szybciej będziesz już tulić swoje maleństwo a my będziemy musiały jeszcze na tę przyjemność poczekać:-)

A dzisiaj znowu dostałam dwie reklamówy ciuchów, już wszystko mam , nic nie muszę z ubranek kupować!:happy2::happy2::happy2:Mam trzy ogromne katronowe pudła, zaopatrzenie do 6 miesiąca dzidzi!Teraz muszę się pozbyć 3 rekalmówek ciuszków dziewczęcych................Moja przyjaciółka będzie miała synka:-)

reklama
Do góry