reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

ale numer Albiniec hihihi
a u mnie na 4d widać normalnie drugą dzidzię.:tak::tak::-D:-D:-D:-D

a na tematy szczepień to jeszcze nic nie wiem, ale Anja pisała, ze na pneumokoki to szczepić nie będzie bo straszliwe komplikacje potem są podobno. qrde muszę zglebić wiedzę tajemną
Albiniec współczucie z tym jadłospisem

reklama
Mój szwagier jest policjantem i dobrze zapięte pasy nie szkodzą bobasowi a ratują często jego życie.
Ja to zapinam nawet jeśli jedziemy gdzieś neidaleko, już się nauczylam przez jedna sytuację.Babka na przejście wyskoczyła, chociaż miała czerwone światło.Mężuś musiał raptownie hamować i pasy mnie zatrzymały, ale do przodu i tak mnie wyrzuciło a potem do tyłu, gdyby nie te pasy to bym pewnie miała łeb zszywany.
Jeszcze s....a jedna pięścią na nas wymachiwała:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.Miałam ochotę wyskoczyć z samochodu i da jej w łeb, za to że naraża ludzi na coś takiego!A zwłaszcza moje dziecko!!!!!!!!!!!!!!!!!:angry::angry::angry::angry::crazy::crazy::crazy:

a ja będę miała używany fotelik:tak::tak:
tyko, ze na 1000 % wiem , ze wszystko z nim w porządeczku. Bo zakupuje od siostry ciotecznej męża co urodziła w maju, więc jak tylko jej dzidzia wyrośnie do razu dostaje w spadku.
Zresztą prawie codziennie mam z nią kontakt, to bym wiedziała gdyby mieli jakąś stłuczkę.
Uciekam spaciulka

Dobranoc:tak::tak:

reklama
a ja będę miała używany fotelik maxi cosi :tak::tak:
tyko, ze na 1000 % wiem , ze wszystko z nim w porządeczku. Bo zakupuje od siostry ciotecznej męża co urodziła w maju, więc jak tylko jej dzidzia wyrośnie do razu dostaje w spadku.
Zresztą prawie codziennie mam z nią kontakt, to bym wiedziała gdyby mieli jakąś stłuczkę.
Uciekam spaciulka

Dobranoc:tak::tak:

Do góry