reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
my kupujemy taka, IKEA | Meble do przechowywania | Komody | HEMNES
lozeczko tez bedzie biale, polki biale i pomaranczowe, teraz musze cos wymyslec z zaslonami, bo mam fajne plotno ale takie szare-naturalne, mialam naszywac aplikacje ale nie chce mi sie ich szyc, moze wiecie czy mozna takie dzieciece aplikacje kupic,
albo kupie jakies bardziej kolorowe:tak:

e-stera, śliczny ten liliowy na ścianie, właśnie takich rzeczy szukam. Ale my mamy tapetę - trochę bardziej w róż wpada, a już dodatki chcę właśnie takie (kaloryfer tak pomalowaliśmy;-) ;-)
A zasłonki mamy z leroy merlin z żabą + poduszka do kompletu, chociaz musiałam przerabiać, bo nie ten wymiar. Jak już wszystko będzie gotowe to porobię fotki i wstawię.
Anja, komódka chyba praktyczna, ale jak widzę te ceny:szok: to się cieszę, że nam się udało przerobić (tzn pomalować) starą.

mam taki pomyslo: przykleic drzewko w kolorze niebieskim albo pomaranczowym a na/pod drzewkiem zwierzaczki oczywiscie na wysokosci dziecka czyli od podlogi bo drewko ma ok 105cm.jak myslicie? ok czy kicz ale dzieci lubia takie kiczowate klimaty:rofl2:sama nie wiem

ceny sa kosmiczne:wściekła/y: ale w IKEI wychodzi i tak taniej niz w dziecinnym , za mala komoedke 800-1300 zeta w "mama i ja"a ta przynajmniej wielka jest wiec...ahh i tak sie nie da na wszystkim oszczedzic, cala wyprawke kupilam na allegro, nowych dostownie z 5 par pajacow 56-62, inaczej sie nie da a nie chce kupowac czegos malo praktycznego...za wozek i lozeczko z materacem nie placimy(rodzice), zabawki pewnie dostaniemy od rodziny i rodzenstw Lukasza bo to bedzie jedyne malenstwo w rodzinie...reszta sama geriatria:rofl2:

reklama
Do góry