reklama
e-stera
Fan(ka)
To kolor ścian w sypialni a tez zielony to w dużym pokoju, tak naprawde to nie jest taki jasny zielony ale tak światło padało
Anja78
matka superstar
my kupujemy taka, IKEA | Meble do przechowywania | Komody | HEMNES
lozeczko tez bedzie biale, polki biale i pomaranczowe, teraz musze cos wymyslec z zaslonami, bo mam fajne plotno ale takie szare-naturalne, mialam naszywac aplikacje ale nie chce mi sie ich szyc, moze wiecie czy mozna takie dzieciece aplikacje kupic,
albo kupie jakies bardziej kolorowe
lozeczko tez bedzie biale, polki biale i pomaranczowe, teraz musze cos wymyslec z zaslonami, bo mam fajne plotno ale takie szare-naturalne, mialam naszywac aplikacje ale nie chce mi sie ich szyc, moze wiecie czy mozna takie dzieciece aplikacje kupic,
albo kupie jakies bardziej kolorowe

e-stera
Fan(ka)
Fajna, my musimy mieć taka do metra, bo już wszystko wymierzone i szafa była robiona pod wymiar wszystkich mebli w sypialni czyli łóżka naszego , łóżeczka, komody i półki
e-stera
Fan(ka)
A takie aplikacje w pasmanterii na pewno znajdziesz.
Ja mam fioletowe zasłonki jednolite i chę na nie pozaczepiać motyle w różnych kolorach i rozmiarach:-)
Ja mam fioletowe zasłonki jednolite i chę na nie pozaczepiać motyle w różnych kolorach i rozmiarach:-)
e-stera, śliczny ten liliowy na ścianie, właśnie takich rzeczy szukam. Ale my mamy tapetę - trochę bardziej w róż wpada, a już dodatki chcę właśnie takie (kaloryfer tak pomalowaliśmy;-) ;-)
A zasłonki mamy z leroy merlin z żabą + poduszka do kompletu, chociaz musiałam przerabiać, bo nie ten wymiar. Jak już wszystko będzie gotowe to porobię fotki i wstawię.
Anja, komódka chyba praktyczna, ale jak widzę te ceny
to się cieszę, że nam się udało przerobić (tzn pomalować) starą.
A zasłonki mamy z leroy merlin z żabą + poduszka do kompletu, chociaz musiałam przerabiać, bo nie ten wymiar. Jak już wszystko będzie gotowe to porobię fotki i wstawię.
Anja, komódka chyba praktyczna, ale jak widzę te ceny
to się cieszę, że nam się udało przerobić (tzn pomalować) starą.e-stera
Fan(ka)
Eddie Bauer Soothing Bouncenette - B Is For Bear - Eddie Bauer - Babies "R" Us
A to nasz nowy nabytek!
A to nasz nowy nabytek!

Anja78
matka superstar
mam taki pomyslo: przykleic drzewko w kolorze niebieskim albo pomaranczowym a na/pod drzewkiem zwierzaczki oczywiscie na wysokosci dziecka czyli od podlogi bo drewko ma ok 105cm.jak myslicie? ok czy kicz ale dzieci lubia takie kiczowate klimaty
sama nie wiem
sama nie wiemAnja78
matka superstar
ceny sa kosmiczne
ale w IKEI wychodzi i tak taniej niz w dziecinnym , za mala komoedke 800-1300 zeta w "mama i ja"a ta przynajmniej wielka jest wiec...ahh i tak sie nie da na wszystkim oszczedzic, cala wyprawke kupilam na allegro, nowych dostownie z 5 par pajacow 56-62, inaczej sie nie da a nie chce kupowac czegos malo praktycznego...za wozek i lozeczko z materacem nie placimy(rodzice), zabawki pewnie dostaniemy od rodziny i rodzenstw Lukasza bo to bedzie jedyne malenstwo w rodzinie...reszta sama geriatria
ale w IKEI wychodzi i tak taniej niz w dziecinnym , za mala komoedke 800-1300 zeta w "mama i ja"a ta przynajmniej wielka jest wiec...ahh i tak sie nie da na wszystkim oszczedzic, cala wyprawke kupilam na allegro, nowych dostownie z 5 par pajacow 56-62, inaczej sie nie da a nie chce kupowac czegos malo praktycznego...za wozek i lozeczko z materacem nie placimy(rodzice), zabawki pewnie dostaniemy od rodziny i rodzenstw Lukasza bo to bedzie jedyne malenstwo w rodzinie...reszta sama geriatria
reklama