reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
Anja, no masz rację z tymi wydatkami. A drzewko ok, tylko dzieci do ok roku nie widzą pastelowych kolorów tylko takie ostre jak biały, czarny, czerwony, żółty, więc tak naprawdę to będzie ozdoba dla rodziców a nie dla dzidzi. A skąd masz to drzewko i zwierzątka? to szablony czy naklejki?

jak bralam na studiach psychologie koloru to chlopcy najpierw widza niebieski taki ultrafiolet po 10dniu zycia a dziewczynki ok 12dnia czerwony. chodzi o kontrasty:bialy-czarny, czerwony-zolty, niebieski-pomaranczowy.

To by sie zgadzało z tymi kolorami. Mama mi mowiła, ze jak byłam niemowlakiem to ona nosiła czerwony szlafrok i ją wowczas poznawałam a jak podchodziła w czyms innym to płakałam dopoki mnie na rece nie wzieła i nie zaczeła mowić.

Ponieważ ciągle wracamy i mowimy o wadze w ciazy to załączam taki artykulik o wadze w ciazy :)
kurcze nie mąge załaczyc linka :-(

Naklejki z allegro, narazie nie mam pomyslu co do ozdob. Kupilam fajne obrazki i narazie tyle. Moze pokupuje jakies gadgety w IKEI

U nas na ścianach będą wisieć oczywiście zdjęcia maleństwa:-D:-D:-D.Mężuś fajnie obrobi, pod kolor pokoju.....ja uwielbiam czarno-białe.
Ze ślubu wiszą w dużym pokoju, ale takie ogromne 30x45, aż 7zdjeć:tak:

reklama
Oooo, glinka fajna sprawa, w Jysku widziałam i też się zastanawiałam nad kupnem :-D
U nas w sypialni największa ściana będzie od dołu do połowy żółtą pastelową tapetą w księżyce i gwiazdki, a na górnej części zostanie ściana tak jak jest - czyli pastelowa żółć również :)) Między tymi dwoma pasami będzie mały pasek z motywem jak na tapecie, tylko tło będzie jasne błękitne... :) Co tam będzie wisiało oprócz lampki nad dzidziowym łóżkiem to jeszcze nie wymyśliłam ^^

Do góry