Anja78
matka superstar
MoMi, Moja Nadia juz sie przewrocila w 28tc, raczej takiego przewrocenia nie przegapisz:-)malenstwo musi sie troche wysilic a ty czujesz ,ze zaraz skora w okolicach pepka peknie, u mnie to bylo w nocy i akcja przewrocenia na calego, bardzo smieszna. zastanawialam sie co sie moglo stac
tydzien pozniej bylam u gina i spytala sie poloznej co to mogla byz za akcja, potwierdzilo USG, ala glowa na dole
ale to nie znaczy, ze moze przefiknac sie spowrotem.
tak czy inaczej, twoja Klara powinna sie przefiknac do 35tc
milego fikania!
ja narazie nie moge wic gniazda bo czekamy na drzwi juz 6tc....szlak nie trafia
jak juz wstawia tez zaczne szalec
tydzien pozniej bylam u gina i spytala sie poloznej co to mogla byz za akcja, potwierdzilo USG, ala glowa na dole
ale to nie znaczy, ze moze przefiknac sie spowrotem.tak czy inaczej, twoja Klara powinna sie przefiknac do 35tc
milego fikania!ja narazie nie moge wic gniazda bo czekamy na drzwi juz 6tc....szlak nie trafia
jak juz wstawia tez zaczne szalec
.Oczywiście z mężusiem idę
I tez czasem już bardzo chcę mieć maleństwo przy sobie. Z drugiej strony nie chcę swoją niecierpliwością przyspieszyć narodzin
Ja też zbyt dużego brzuszka nie mam ( termin mam na 4. stycznia a obwód brzuszka 93). w 31 tyg miałam usg (dokładnie tydzień temu) a Młody ważył prawie 1900. przez 5 tyg - od 26tc przybrał sobie 1 kg.....nieźle....ginka mówiła ze wszystko jest w normie..:-)