reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Sylka bo tu od razu po sylwestrze ludzie wyrzucaja drzewka bo jezdza takie specjalne ciezarowki i zbieraja te badyle bo na smietnik nie wolno. Jak ci nie wezma bo nie zdazysz to masz problem i dostajesz mandat. W zeszlym roku sie troszke spoznilam i moje suche drzewko lezalo sobie kilka dni na chodniku i potem wiatr je zdmuchnal na auto sasiada i przejechal samochod SANITATION - czyli taka kontrola smieciowa i doszli po nitce do klebka i wlasciciel naszego domu dostal mandat heheh.

reklama
A ja wczoraj zrobiłam mojego mężusia w balona, ale stwierdziłam że już nie będę tak robić, bo jak naprawdę coś zacznie się dziać to mi nie uwierzy. Był wczoraj w pracy do 23-ej. Zadzwoniłam do niego, że się zaczęło, że zaczynam rodzić. Chciałabym widzieć jego minę w tym momencie, ale powiedział tylko: "naprawdę....poważnie.....to już........czekaj zaraz się zwolnię i lecę do ciebie" Ledwo zdążyłam mu powiedzieć, że żartuje, bo poleciałby do szefa hihihi. :-DAle jestem głupia.

ehhh- jak mi sie chce slodkiego.Najlepiej szarlotki. Podjadlam dzis troszke piernikow ale dalej chce cos slodkiego
xx_sorki.gif

Jobo- dobre
xx_brawa_01.gif

Ja nie mam sumienia mojego kochanego P. straszyc bo pamietam jak go wolalam z drugiego pokoju bo mnie miazdzyl bol kregoslupa a P. zamiast przyleciec co sie dzieje - wolal : co kochanie? i tak ze 3 razy i usnal. W koncu sie rozryczalam i wparowalam do niego z wrzaskiem. Wybudzil sie i w sekundzie stal na rownych nogach z przerazeniem w oczach ze rodze. Zal mi sie zrobilo bo sie naprawde przejal. Nigdy nie zapomne tego wyrazu twarzy
552.gif

:-):-):-):-):-):-):-) Jobo wcale nie jesteś głupia, aż oplułam monitor:tak::tak::tak:
przecież nic się nie stało:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Pumi ja mam kruche bardzo słodkie ciasteczka i sobie po jednym podjadam.:-p
a tak swoją drogą, to ci się w tamtym roku upiekło, co?
ale szkoda , bo u mnie choinka stoi aż zacznie opadać. uwielbiam patrzeć na choinkę i jeszcze jak tak pięknie pachnie to nawet nie potrzebuję jeść, powaga:tak::tak::tak:

Pumi a jak twoja cukrzyca?? Pisałas, ze masz cukrzyce ciążową. Jezeli tak to natychmiast zapomnij o słodyczach. Bo mozesz krzywde zrobić dziecku. Jezeli nie masz tolerancji weglowodanów to znaczy, ze twoja trzustka nie pracuje dobrze, wiec zmuszasz aby to dziecka trzusteczka pracowała a to zbyt duzy wysiłek dla maleństwa.

Sylka- to juz niepierwszy raz kiedy wlasciciel domu ktory wynajmujemy dostal przez mnie mandat. Zwlaszcza na poczatku - u nas w Krakowie inaczej segregowalo sie smieci i mialam stare przyzwyczajenia. Jak sie juz nauczylam segregowac smieci w NY to facet troche odppczal od mandatow. Nigdy na szczescie nie zazadal zwrotu kosztow - informowal jedynie ze znowu jest mandat. Wlascicieli mamy naprawde supcio!!!!!

reklama
Do góry