Albi- wiem przykro mi bardzo ze sie skusilam na te pierniczki. Co do cukrzycy to nie wiem- podali mi tylko ze cukier jest 500. Nie wiem jakiej jednostki i jakie sa normy bo oni rzucaja skrotami ktore mi nic nie mowia. Wiem ze mam tez cukier w moczu ( czy to wiaze sie z tym ze mam wyski cukier?) i 27 bede miec ponowne poczworne badania krwi i picie glukozy. Znowu spuszcza litry krwi. Mam wyjatkowa awersje po ostatnich badaniach bo murzynka mi sie zle wkula w zyle i mialam bardzo paskudnie wygladajaca reke prze tydzien i opuchlizne na dlugosc 10 cm. Siwialo, puchlo, bolalo i chyba mi sie tam jakis zator zrobil bo nie moglam zginac reka z bolu. feeeee
reklama
Pumi, ja jeszcze nie bardzo mogę z choinką szaleć
- ale obiecałam sobie, że zaraz po obronie poszukamy jakiejś naprawdę fajnej
. U nas zwykle stoi ile chcemy, a to oznacza, że nawet do moich urodzin, czyli 22 stycznia
- tak było od dzieciństwa. A ponieważ zwykle kupujemy taka w doniczce, to udaje się jej dotrwać.
Jobo, wysłałam Ci PW.
- ale obiecałam sobie, że zaraz po obronie poszukamy jakiejś naprawdę fajnej
. U nas zwykle stoi ile chcemy, a to oznacza, że nawet do moich urodzin, czyli 22 stycznia
- tak było od dzieciństwa. A ponieważ zwykle kupujemy taka w doniczce, to udaje się jej dotrwać.
Jobo, wysłałam Ci PW.

G
goscinnie
Gość
Glukoza w moczu - w prawidłowym moczu nie stwierdza się obecności glukozy. Glukoza w moczu jest najczęściej objawem znacznego podwyższenia się stężenia glukozy we krwi (gdy stężenie glukozy przekroczy wartość progową, tj. ponad 180 mg/100 ml krwi).
Także Pumi, zadnych ciastek, cukru i bron cie Boze słodziku.
Także Pumi, zadnych ciastek, cukru i bron cie Boze słodziku.
G
goscinnie
Gość
YouTube - Mark Ronson ft. Amy Winehouse - Valerie (Baby J Remix) ależ ja uwielbiam ten kawałek.
sylka_k
mama styczniowa 2008
Albi świetny kawałek

lubię takie luzackie kawałki, dawaj więcej

dziwne to sortowanie, gdzie do jednego wora wrzuca się metal, plastyk i szkło, w innym papier to rozumiem, a w trzecim resztę czyli co?

lubię takie luzackie kawałki, dawaj więcej

dziwne to sortowanie, gdzie do jednego wora wrzuca się metal, plastyk i szkło, w innym papier to rozumiem, a w trzecim resztę czyli co?
sylka_k
mama styczniowa 2008
dobra zmykam mamuśki
dobrej nocki życzę i rozdwajajcie sie powoli
idę zrobić sobie tosty z żółtym serem, po porodzie muszę się z nim pożegnać bo jest bardzo kaloryczny a teraz wcinam ze względy na wapń

dobrej nocki życzę i rozdwajajcie sie powoli

idę zrobić sobie tosty z żółtym serem, po porodzie muszę się z nim pożegnać bo jest bardzo kaloryczny a teraz wcinam ze względy na wapń

sylka_k
mama styczniowa 2008
i jak Pumi przyszedł ci jeszcze jedne sms z ludzikiem?
reklama