reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Albi- wiem przykro mi bardzo ze sie skusilam na te pierniczki. Co do cukrzycy to nie wiem- podali mi tylko ze cukier jest 500. Nie wiem jakiej jednostki i jakie sa normy bo oni rzucaja skrotami ktore mi nic nie mowia. Wiem ze mam tez cukier w moczu ( czy to wiaze sie z tym ze mam wyski cukier?) i 27 bede miec ponowne poczworne badania krwi i picie glukozy. Znowu spuszcza litry krwi. Mam wyjatkowa awersje po ostatnich badaniach bo murzynka mi sie zle wkula w zyle i mialam bardzo paskudnie wygladajaca reke prze tydzien i opuchlizne na dlugosc 10 cm. Siwialo, puchlo, bolalo i chyba mi sie tam jakis zator zrobil bo nie moglam zginac reka z bolu. feeeee

reklama
Pumi, ja jeszcze nie bardzo mogę z choinką szaleć:no: - ale obiecałam sobie, że zaraz po obronie poszukamy jakiejś naprawdę fajnej:sorry2:. U nas zwykle stoi ile chcemy, a to oznacza, że nawet do moich urodzin, czyli 22 stycznia:-D - tak było od dzieciństwa. A ponieważ zwykle kupujemy taka w doniczce, to udaje się jej dotrwać.:tak:
Jobo, wysłałam Ci PW.:happy2:

Glukoza w moczu - w prawidłowym moczu nie stwierdza się obecności glukozy. Glukoza w moczu jest najczęściej objawem znacznego podwyższenia się stężenia glukozy we krwi (gdy stężenie glukozy przekroczy wartość progową, tj. ponad 180 mg/100 ml krwi).
Także Pumi, zadnych ciastek, cukru i bron cie Boze słodziku.

o prosze Sylka- obrazek dla ciebie- nie wiem czy sie z niego cos wyznasz? bo chyba troche niewyraznie
Albi - wiem ze zle zrobilam z tymi pierniczkami. Tak to jest jak cos jest zakazanym owocem- kusi podwojnie

Załączniki

• Picture 767.jpg
    Picture 767.jpg
    88,8 KB · Wyświetleń: 48
Albi świetny kawałek:-D:tak::tak::tak::tak: lubię takie luzackie kawałki, dawaj więcej:tak::tak::tak:

dziwne to sortowanie, gdzie do jednego wora wrzuca się metal, plastyk i szkło, w innym papier to rozumiem, a w trzecim resztę czyli co?

dobra zmykam mamuśki:tak:
dobrej nocki życzę i rozdwajajcie sie powoli:blink:
idę zrobić sobie tosty z żółtym serem, po porodzie muszę się z nim pożegnać bo jest bardzo kaloryczny a teraz wcinam ze względy na wapń:sorry2:

reklama
Trzymaj sie Sylka- chyba zostalas jako jedna z ostatnich dzis na bb. Tez sobie zrobie tosty ze serkiem. Sms nie przyszedl.
Chyba sie przespie z godzinke a potem zaczne pakowac.U mnie dopiero 3 w poludnie

Do góry