reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

witajcie,

właśnie wróciłam od fryzjera. Powiem mało skromnie, ze mi sie bardzo podoba:tak::-D:-D:-D:-D:-D ale to tylko przymiarka do następnej fryzurki przed porodem.;-)

Wstałam dzisiaj bardzo rano i jeszcze nie dostałam żadnej informacji od szczypawki, bo bałam się , ze coś przegapiłam.

reklama
nie wiem jak u was, ale u mnie znowu obniżył się brzunio!!!
teraz jak wchodzę po schodach to czuję brzuszek, który dotyka mi ud przy podnoszeniu nogi:confused:

Chętnie bym już wstawiła:tak::tak::tak:, ale po dłuższym zastanowieniu zadzwoniłam do koleżanki i sie jeszcze umówiłam na jutro:baffled:
bo nie będę czekała 2 miesiące , żeby zrobić sobie właściwą fryzurę. bo jak będzie za krótko to mi teraz do porodu trochę odrośnie, a później jakby mi przeszkadzało to nawet nie będę miała czasu ułożyć.:no:
jutro idę na ostre cięcie. to wtedy pokażę:-D:-D:-D:-D

a ostatnim razem miałam zapuszczać:dry:. ta moja koleżanka to kota ze mną dostanie:szok:

ciekawe czy mężulo zauważy, bo ostatnio to mówił, ze nie widzi różnicy, tylko w portfelu mniej :-D:-D:-D:-D

Ja mam brzuszek ciągle po środku.:tak:

bo do tej pory miałam ciągle na dole, teraz trochę podskoczył.

ale u fryzjera usłyszałam, ze mam ładny okrągły brzuszek i na pewno bedzie chłopczyk, a to samo słyszałam na dziewczynkę hihihi

Pumi kocica boska:tak::-):-):-), szkoda, ze ma tak długa sierść,:-( ale o tym to już pisałam, strasznie jestem teraz uprzedzona do zwierzaków z długa sierścią:tak:

reklama
Do góry