reklama
A Pandi zaczyna obronę !!!! Trzymamy kciuki!!!
A ja nastawiam pranie pieluch
Kupiłam wczoraj szlafrok do szpitala, mój domowy jest już za wąski. Mąż stwierdził, że w tym nowym szlafroku wyglądam jak prawdziwa MAMA. To akurat nie był komplement, tylko podkreślenie przeciwieństwa tej laski, co była 3 razy w tygodniu w fitnessklubie i nie miała płaskich butów. Ale ja pomyślałam, że to fajnie, bo mam być prawdziwą mamą Oleńki !!!!
A ja nastawiam pranie pieluch
Trzymamy kciuki za Pandi!!!
U mnie ze snem tez jest coraz gorzej.
Nie moge sie usadowic do snu. Kazda pozycja jest zla, poza tym boli mnie brzusio.
Dzis byłam na badaniach- mocz, krew, cisnienie. Cisnienie 120/70 wiec okej. Reszte bede znac dzis po poludniu....
U mnie ze snem tez jest coraz gorzej.
Nie moge sie usadowic do snu. Kazda pozycja jest zla, poza tym boli mnie brzusio.
Dzis byłam na badaniach- mocz, krew, cisnienie. Cisnienie 120/70 wiec okej. Reszte bede znac dzis po poludniu....
G
goscinnie
Gość
Co do posiewu, mam nadziej, ze juz dzisiaj bedą wyniki. Jeżeli cos tam sie dzieje, to pewnie jeszcze z 3 dni bedą potrzebowac zeby to wychodowac do konca.
Jezeli chodzi o sen to w tej chwili nie ma wygodnej pozycji, przy tak dużych brzuszkach ;-).
Frodus podkładaj sobie zwiniety w rulonik ręcznik mały, to sprawi, ze nie bedziesz spac lekko na brzuszku i dodatkowo odciaży kregosłup. Spanie na plecach szkodzi bardziej Tobie a nie dzidzi.
Jezeli chodzi o sen to w tej chwili nie ma wygodnej pozycji, przy tak dużych brzuszkach ;-).
Frodus podkładaj sobie zwiniety w rulonik ręcznik mały, to sprawi, ze nie bedziesz spac lekko na brzuszku i dodatkowo odciaży kregosłup. Spanie na plecach szkodzi bardziej Tobie a nie dzidzi.
Mnie też bolą w nocy biodra. Dosypiam w dzień czego nie prześpię w nocy. Też idę dziś na wizytę, lekarz zobaczy czy mi się nic nie rozwiera i nie skraca. No i pewnie zapadnie decyzja kiedy mam odstawić ten Fenoterol. Często dziewczyny rodzą po dwóch - trzech dniach od odstawienia, więc wolałabym odstawić w styczniu. No i będę nalegała na ten posiew.
helena-lidia
Styczniowe mamy'08
AMELKA GRATULACJE
Dzisiaj nie spalam pol nocy tak strasznie bola mnie biodra i spojenie lonowe ze nie moge wytrzymac o spaniu na plecach nie ma mowy bo moj brzuch jest tak wielki ze sie dusze i lekarz w szpitalu kategorycznie mi zabronil bo z moja waga lezenie na plecach grozi niedotlenieniem dziecka a tego bym nie chciala ,jeszcze mam do kupienia pare prezetow ale wybiore sie chyba jutro z rana jak nie bedzie tlumow w sklepach i kupie jeszcze pare paczek pampersow w roznym rozmiarze podobno wszystko ma podrozec po nowym roku
a ja znowu przekrocze o 5 zl dochod i nie dostane rodzinnego to jest podlosc, mojej ciotki synowie leza do gory dupami i dostaja wszelkie zapomogi na swoje dzieci a ja place podatki i nic nie dostaje
Dzisiaj nie spalam pol nocy tak strasznie bola mnie biodra i spojenie lonowe ze nie moge wytrzymac o spaniu na plecach nie ma mowy bo moj brzuch jest tak wielki ze sie dusze i lekarz w szpitalu kategorycznie mi zabronil bo z moja waga lezenie na plecach grozi niedotlenieniem dziecka a tego bym nie chciala ,jeszcze mam do kupienia pare prezetow ale wybiore sie chyba jutro z rana jak nie bedzie tlumow w sklepach i kupie jeszcze pare paczek pampersow w roznym rozmiarze podobno wszystko ma podrozec po nowym roku
a ja znowu przekrocze o 5 zl dochod i nie dostane rodzinnego to jest podlosc, mojej ciotki synowie leza do gory dupami i dostaja wszelkie zapomogi na swoje dzieci a ja place podatki i nic nie dostaje
e-stera
Fan(ka)
Ja się wysypiam w nocy, śpię na lewym boczku i jest ok.Czasami sobie w dzień się zdrzemnę 1, 2 .godzinki.
O 16 na KTG i wizytę u ginka, zobaczymy czy synkowi się już śpieszy na ten świat czy nie.......od rana mam sporadyczne skurcze ale bolące...
Ktoś wie co u szczypawki?Ja nie mam do niej numeru...............
O 16 na KTG i wizytę u ginka, zobaczymy czy synkowi się już śpieszy na ten świat czy nie.......od rana mam sporadyczne skurcze ale bolące...
Ktoś wie co u szczypawki?Ja nie mam do niej numeru...............
sylka_k
mama styczniowa 2008
juz wczoraj mnie nie było i kici nie zobaczyłam:-(
fakt zdjątka fryzurki miałam wstawić, ale w sobotę jak jechałam do fryzjera to złapaliśmy gumę no i w rezultacie nie dojechałam. umówiłam się za to na jutro, więc na pewno wszystko nadrobię.

Amelka niech się dzidzia chowa i dużo zdrówka

szczypawka mam mój numer ale jeszcze nie dała znaku życia. mam nadzieję, ze wszytko dobrze

fakt zdjątka fryzurki miałam wstawić, ale w sobotę jak jechałam do fryzjera to złapaliśmy gumę no i w rezultacie nie dojechałam. umówiłam się za to na jutro, więc na pewno wszystko nadrobię.

Amelka niech się dzidzia chowa i dużo zdrówka

szczypawka mam mój numer ale jeszcze nie dała znaku życia. mam nadzieję, ze wszytko dobrze

reklama
helena-lidia
Styczniowe mamy'08
wlasnie szczypawka cos sie nie odzywa od rana moze dopadlo ja w koncu
czy ktos wpisuje dziewczyny na liste rozdwojonych bo wczoraj byl tam tylko paulinek a tu rozdwajamy sie chyba na calego
ciekawe jak pandi po obronie napewno poszlo dobrze
czy ktos wpisuje dziewczyny na liste rozdwojonych bo wczoraj byl tam tylko paulinek a tu rozdwajamy sie chyba na calego
ciekawe jak pandi po obronie napewno poszlo dobrze