Anja78
matka superstar
to zalezy od budowy anatomicznej a takze od elastycznosci kosci, wiec nawet jak kobieta ma duze biodra to nie znaczy,ze urodzi jak kotka w 2 godz
chodzi o elastycznosc ukl.kostnego, 4200 dziecko wcale nie musi sie zakonczyc cesarka czy byc bardziej dluzszy/ciezszy niz urodzenie 2500 dziecka. ja mam bardzo drobna budowe ciala, super waskie biodra, dziecko dojdzie do 3500 spokojnie w 40tc - ale w opinii lekarza i 2ch roznych poloznych wcale nie oznacza , ze bede miala b.trudny porod czy cc.
chodzi o elastycznosc ukl.kostnego, 4200 dziecko wcale nie musi sie zakonczyc cesarka czy byc bardziej dluzszy/ciezszy niz urodzenie 2500 dziecka. ja mam bardzo drobna budowe ciala, super waskie biodra, dziecko dojdzie do 3500 spokojnie w 40tc - ale w opinii lekarza i 2ch roznych poloznych wcale nie oznacza , ze bede miala b.trudny porod czy cc.

), przepisał mi silne leki rozkurczowe i zalecił leżenie bo jak nie to moze się skończyć dla mnie rozdwojenie:-
HURRRAAAAAAA
:-) Wszystko poszło dobrze, chociaż moja pani promotor cały czas się bała, że naprawdę urodzę podczas obrony. A tymczasem czułam się świetnie podczas obrony, ale już po to mnie bardzo brzuszek rozbolał. Najbardziej mnie stresowało, że Fikołek się musi sterować ze mną i że faktycznie źle to na niego wpływa.
. Chciałam doczekać do stycznia, myślicie że mam szansę?