reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
Ja to dopiero jestem wyrodna...chce karmić krótko i w dodatku z butelki bo piersią mnie obrzydza...
co do biustonosza to dbam o me cycki okrutnie ... smaruje, masuje, nosze biustonosze usztywniane bo boje się zwisu po ...i oglądałam, macałam i obwąchiwalam te ciążowe...z tych to wydaje mi się najlepszy na duży biust jak mój teraz 75E ... polski Alles...bardzo ładnie leży, trzyma biust na miejscu, jest usztywniany i nie powinien się w nim deformować jak to bywa z tańszymi niestety.... poza tym wygląda super sexy

kochane nasze mamusie, które już się rozdwoiłyście-piszcie do nas bo jesteśmy ciekawe co tam u Was słychać.
To ile w końńcu styczniówek się rozdwoiło:confused:

Witajcie,
ja też mam wielkie problemy ze snem, ale i tak jestem wdzięczna losowi, że w ciągu dnia nadal się kręcę, jeżdżę samochodem, sprzątam, gotuję.
Dzidzia, jak ja Cię - niestety - rozumiem. Teraz robimy coś razem .... oglądamu galę boksu :) nie wiem czy śmiać się czy płakać, dobrze, że net mamy przenośny i magę udawać zainteresowanie tym akurat sportem śledząc forum :)

nie mogę uwierzyć, że tu znowu są pustki:-(
jak Was nie ma to zaczynam się bać, ze już jesteście w szpitalach:zawstydzona/y:
kochane-zaglądajcie tu częściej:tak::tak::tak:

jejku, jak ja się nudzę sama w domku:-(
mój mąż jest teraz w górach i pracuje bo zaczął się sezon narciarski a ma szkółkę narciarską.
a ja tu wariuję, już mam dosyć telewizora, książek o pielęgnacji dzidzi i tego czekania:wściekła/y:
chyba mam kryzys :baffled:

No pustki, pustki. Frodus ja mam to samo tez mam kryzysa. Własnie tak gadam z Markiem. Kurcze ciągle coś sie przez prawie ciąże załatwiało a teraz jak jest czas i mozna isc do kina albo do teatru to sił brak i raczej bym nie wysiedziała z tym uciskiem w przedu :-(.

Wczoraj pierwszy raz od nie pamiętam kiedy usnęłam o normalnej porze :-) ... To jest chyba dobry plan...by wstać na siłę wcześniej w moim przypadku o 8 ... pooddychać świeżym powietrzem... i o 22 zgon murowany :tak:

Co do fisiowania Frodo to mam dokładnie to samo ... nie chce mi się siedzieć w domu, ostatni tydzień miałam porządny katar więc nie mogłam nigdzie wychodzić, ale teraz wyzdrowiałam.

reklama
Przez ostatnie 1,5 miesiąca L-4 przeczytałam stosik ksiażek, czytam na bieżąco prasę wraz z branżową, przygotowuje się do powrotu na studia (III rok kosmetologii, bo termin porodu wypadał mi niefajnie akurat w trakcie sesji), odświeżam kontakty nawet z czasów liceum hehe...mam dużo czasu i już pomału brak pomysłów by go dobrze pozytkować...
Nie pomyślałabym nigdy, że aż tak zatęsknie kiedyś za moją pracą...:sorry2:

Do góry