reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

bo moja ginka powiedziala ze jak nie urodze do 3 stycznia to 4 mam wstawic sie o 10 rano w szpitalu i wtedy mnie zbada i zobaczy czy juz sie cos dzieje jesli nie to polozy mnie na pare dni na patologii a jesli juz beda jakies oznaki porodu to mi bedzie w piatek wywolywac no i dlatego sie boje:no:

reklama
rozumiem, że sie boisz....Ale z drugiej strony...bedziesz juz miala wkrotce malenstwo przy sobie i ono wynagrodzi Ci caly strach;-)Bedziemy trzymac kciuki

A my z mężuniem doszliśmy do wniosku, że po nowym roku już nie będę się tak oszczędzać, bo im później tym ciężej będzie mi rodzić jeśli waga dzidzi się potwierdzi.

wiem Mili- strachu nie da sie niczym przezywyciezyc.....Ale zobaczysz bedzie dobrze:-)Jak zobaczysz dzidziusia to caly strach, bol minie. Nie wiem jeszcze o tym ale tak slyszalam:-DA moze obejdzie sie bez wowlywania jesli akcja porodowa sama szybko nastapi....
Jobo- ja tez tak mysle ze od stycznia to niech juz sie dzieje co chce. Moge nawet 2 stycznia urodzic....

no to mili-razem będziemy się denerwować bo ja mam się zgłosić w środę do szpitala i lekarz ma zadecydować co ze mną robi:baffled:.
mam nadzieję, ze już mnie zostawi i coś zacznie się dziać.
w końcu będę mogła odstawić tabletki rozkurczowe-bleee:baffled:

a ja jutro ide na kontrole cukrzycową i przy okzaji bedą mi robić KTG. Ciekawe co powiedzą, żebym sie tylko nie ździwiła:confused:

Dzieńdobry :-D
Poszliśmy spać o 4 nad ranem :o Dawno tak późno się nie położyłam... No ale znajomy do nas przyjechał, panowie sobie pogawędzili, a ja, z racji tego, że z podzielnością uwagi teraz kiepsko stoję - skupiłam się na oglądaniu filmów ;-) Dziś będzie wielkie odpoczywanie przed Sylwestrem :-)
Wczoraj znalazłam ten śliczny top dla karmiących i po prostu się w nim zakochałam...
Nowość !! TOP do KARMIENIA-ALLES MAMA BIANCA 75D (286489854) - Aukcje internetowe Allegro
:-D Ale kupię dopiero po porodzie, jak już będę znała rozmiar swojej 'mleczarni' ;D

reklama
Dziewczynki to widzę że szykuje się hurtowe rozdwajanie. Jak już zostaniecie na pataologii nawet bez oznak porodu to szybko się rozpakujecie - mówię wam, szpital tak działa na psychikę. Ja za pierwszym razem miałam, zostałam zatrzymana przez lekarza bez jakichkolwiek oznak porodu. Powiedział mi, że wszystko już jest gotowe, jestem 1 dzień po terminie to mnie zatrzyma bo może się w każdej chwili zacząć. No i o 16.00 zostałam przyjęta a o 22.00 zaczęły się skurcze, o 8.00 już miałam dzidzię na brzuszku.
Agnie, topik extra.

Do góry