reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
nic nie mam:baffled:, wczoraj oficjalnie zakomunikowalam o hurtowym molestowaniu, przyjete zostalo z aprobata:blink: od piatku startuje z herbatkami. mala sie coraz wolniej i slabiej porusza, pewnie brak miejsca na to wplywa?

Ale u ciebie to już 37 skończony, to spoko:tak::tak: możesz herbatki pić i wspomagac sie molestowaniem hihihihihi

u mnie synuś takie harce odstawia, ze głowa mała, to chyba mu sie jeszcze nie spieszy......
a mężulo nawet po terminie nie chce słyszeć o pieszczotach:-(, bo jak sie orientuję tak 6 tygodni przed to chyba nie można, co?

Sylka, tak naprawde to sex moze wspomagac skurcze ale nie musi, 6tyg to dla kobiet ktore mialy ciaze zarozona, wydaje mi sie ,ze Ciebie to nie dotyczy wiec nie masz sie co przejmowac tymi 6tyg, jak sie bedziesz zle czula albo miala skurcze to przystopuj a tak to spoko, nie oggraniczaj sie jak masz chcice:-D
ja mialam 2-3 tygodnie przerwy bo libido jak wykastrowany kot, teraz mnie troche naszlo, za to stracilam apetyt:no::baffled: ojoj ale upierdliwa jestem!

ja chcicę to mam cały czas:-D:-D:-D:-D:-D
tylko mężula nie mogę przekonać.:no::no::dry:
czasami to już złości nie czuje z braku zbliżeń ale najzwyklej w świecie jest mi bardzo przykro i nachodzą mnie myśli, ze nasz związek traci na mocy:sorry2:
co prawda mężulo mnie zapewnia , ze jak urodzę to mi to wszystko wynagrodzi, ale nie bierze pod uwagę połogu, chyba:confused:
bo w ogóle to on chce już drugą dzidzię hihhihi, marzenia ściętej głowy:tak::tak:

czy ktoś się orientuje czy należy nam sie te 2 dni urlopu okazjonalnego z tytułu urodzenia dziecka, czy to tylko tatusiom przysługuje.

no właśnie nie wiem,:confused::dry:
położna nam mówiła na szkole rodzenia, a ja dzisiaj dzwonie do firmy i sie pytam a ta babka mi mówi, ze to tatusiom przysługuje:dry:
dowiedziałam sie jeszcze ze nie wykorzystałam 17 dni urlopu z tamtego roku + jakieś 20 z tego , bo 6 sobie zostawię to mi sie ładnie przedłuży macierzyński , co?:-D

Niestety nadal tylko 18 tyg. buu. Ja mam zaległy urlop z 2007 23 dni z tego jeszcze 26 ale nie wiem czy któryś sobie wezme. Jak zmienie prace to raczej nie. Jednak jak sie uda to wezme przynajmniej 23 dni zaległych bo i tak mam miesiac wypowiedzenia.

reklama
ja sie dzis wyspalam - snilo mi sie ze lecialam samolotem a moj kot schowal sie do mojej torebki i wnioslam go w niewiedzy na poklad- jesssu! co za glupoty mi sie snia!
Albi nie jestem pewna ale cos mam mokro w majtach. Male ilosci galaretki ale pomieszane z zielonkawym sluzem. Wczoraj wieczorem pytam P. czy dzis bedzie pracowal daleko od domu czy w niedalekim terenie? P. schizuje- musze go uspokajac ze tylko zapobiegawczo pytam zeby miec komfort ze jakby co to jest blisko domu.Wieczorem mialam bolesne ale nieregularne skurcze.

Do góry