reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

A ja właśnie wróciłam ze szpitala z wizyty u mojego lekarza, no i niezłe jaja zaczynają się w szpitalach:wściekła/y:
nie chcieli dzisiaj przyjmować kobiet na oddział mówiąc, że będą przyjmować tylko w nagłych wypadkach bo nie ma lekarzy i anestezjologów.

dzisiaj miałam się dowiedzieć kiedy kładę się na cc, ale po badaniu (okropnym:wściekła/y:) które pokazuje wysokość główki lekarz stwierdził, że jeszcze 3-4 dni poczekamy bo szkoda wyjmować dzidzię tak wcześnie.
no i prawdopodobnie rozdwoję się w poniedziałek:tak::-)

reklama
ewa-ja też mam takie same odzczucia co do skóry na brzuszku , tak dziwnie mi drętwieje a w okolicy pępka nie mam czucia:szok:.

Frodo a nie chcesz zaczekac z cc do momętu aż sie zacznie poród?? Bo to zdecydowanie lepsze dla ciebie bo macica wowczas nie jest az tak ukrwiona i lepiej sie potem obkurczy i pracuje duzo lepiej.

no to Frodus bedzie nastepna liscie.
Badanie na bakterie i streptococus bede miec wlasnie we czwartek- takze luzik. Zielonkawe sie skonczylo a zaczelo bezbarwne, galaretkowate- ale bardzo male ilosci.Brzusio boli jak na okres hihihih. Zadzwonilam bym do P. i go postresowala troche ale zal mi go bo sie przejmuje jakbym byla jedyna kobieta na swiecie ktora bedzie za niedlugo rodzic heheheh

To może jest i czop, bo on nie zawsze leci w duzych ilosciach. Najwiecej miałam rano albo jak miałam zaparcia hihihi.

tak Frodo:-D:-D na bank jesteś next :tak::tak::tak::tak:hihihi

a mnie tez czasami drętwieje brzuszek a le w miejscu gdzie dzidzia długo napiera:tak::tak:

a to KTG to co tydzień od 36 tygodnia, tak?

a na strepto ide jutro:baffled: tydzień czekam na wyniki:baffled::szok:

Albi- może i bym chciała poczekać aż się zacznie akcja ale muszę brać pod uwagę tylko te dni w których mój lekarz ma dyżur.
Więc to ja muszę się do niego dopasować.:-)

reklama
No mnie tez boli brzuch jak na okres, mam biegunke - co jest dziwne bo przez ostatnie kilka dni nie moglam nic zrobic. co kilka minut chodze siku, juz mnie to wkurza.....
Co do pracy to ja tez chcialabym zmienic robotke po urodzeniu...
Praca obecna mi sie podoba bo moge sie jezykowo rozwijac ale...kasa i traktowanie pracownikow...masakra
Sylka- jakie Ty masz wyksztalcenie jesli mozna zapytac. Chcesz pracowac z dzieciakami to chyba jestes pedagogiem:-)
Ja mam wykszt pedag ale nie pracuje w zawodzie :-(
Lece teraz na ploty do mojej psiapsiółki
Bede "zaś":-D

Do góry