reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Mi też się brzuszek napina, ale raczej bezboleśnie. Za to w najbardziej rozciągniętym miejscu na brzuchu nad pępkiem chyba się zaczęły rozstępy:baffled:.

Ciekawe co z tymi szpitalami. Podobno kryzys ma być po 15 stycznia bo wypowiedzenia wchodzą w życie.

Pumi, wydaje mi się, że zielony śluz to faktycznie może być jakaś forma grzybicy, a przezroczysta galaretka to równie dobrze może być czop jak i wieksza ilość śluzu.:confused:. A Ty chcesz już koniecznie rodzić?

Sylka, ta zmiana by mi się podobała, bo chyba o te dwa tyg dłużej dostawałabym zasiłek macieżyński.:sorry2:

reklama
Pandi rodzic czy nie rodzic? o to jest pytanie !!!!
I tak to nie zalezy ode mnie tylko od malej bo to podobno dziecko zaczyna przesylac sygnaly do mozgu matki ze juz czas.
Ja tylko sie zastanawialam czy to moze juz czop czy tylko jakas wydzielina. No coz - jutro sie dowiem. I tak na razie bielizne mam czysciutka.
Ide kupic dywan do kuchni:tak:

Ja też chcę już rodzić!!!!!!!!!!!! - miałam nadzieję że na weekend będę już z Klarą w domu, ale jak widać nie uda się:-( Dziś cały dzień biegałam z odkurzaczem i mopem, obżerałam się kapustą (przyspiesza skurcze) i nic... Wczoraj po wielkich staraniach udało mi się (w końcu) namówić męża na seks i w nocy miałam bóle brzucha - ale do rana przeszło - czyli fałszywy alarm. Powiedzcie mi co z nimi jest nie tak? - z tego co czytam to większość z nas ma problemy z namówieniem przyszłych tatusiów na baraszkowanie - a przecież w perspektywie jest okres połogu - powinni więc korzystać ile wlezie:-)

Kochana Momi, co tu sie oszukiwac, 9msc temu baraszkowali z super szczuplymi laskami a teraz sa szantazowani przez napalone wielorybnice:-D:-D:-D:-D:-Dpo prostu sie boja, ja jeszcze mojeu powiedzialam,ze Nadia jest tak nisko,ze wali jej sperma po oczkach:szok:
hehe porazka, ale dzis molestowania cdn, Luki pojechal po zakupy i jakoosss dluuugggoo trwaja:cool:

Hej :-) w pn mam się zgłosić do szpitala, mam już wypisane skierowanie na cc, we wt rano synuś już będzie z nami :-D:-D:-D:-D:-D:-D
Przestał już tak błyskawiczeni rosnąć. Wg USG dziś waży 3500g.

Ja to nie mam na szczescie takiego problemu aby zmolestowac Marka. Sam mnie molestuje bo mowi, ze nareszcie wyglądam jak kobita i mam tyłko chociaż troche a nie jak to ja zanik dupy :tak:.

Anja - zupełnie jakbym Mojego słuchała - "nie będę dziecku po oczach pryskał":-) i nie obchodzi go jak ja się czuję i że mam cholerną ochotę!!!!! poza tym to On mi ten brzuch zrobił:tak::tak::tak:
Nie interesuje mnie że przytyłam - nie wydaje mi się żebym była obleśna - ma mnie kochać pomimo dodatkowych - nastu - kilogramów!!!!!;-)

no to pieknie pieknie, Luki wrocil z zakupow-sam pojechal no i kupil.....
2 jablka, 2 cytryny, 2 bulki, mandarynki i mleko i jest z siebie zajebiscie zadowolony:cool:

hihihihihih Albi zanik dupy :-D:-D:-D:-D:-Dhihihi, no nie mogę, ale mój mężulo tez ma takie upodobania i nie lubi bardzo chudych:tak:

Asia jestem z zawodu technologiem procesów chemicznych ale w między czasie zrobiłam i pedagogikę:tak:
mąż mnie odwodzi od pomysłu zostania pedagogiem, ze to nie wdzięczne i mało płatne, a w przemyśle dają sporo zarobić, gdzie teraz pracuję.
z tym , że muszę poszukać takiej pracy, żeby nie pracować nawet czasami w likendy lub w nocy, bo będę mieć miała dzidzię która naprawdę absorbuje:sorry2:

reklama
Mój Łaskawiec po tym jak się zbuntowałam i przestałam dzwigać siaty z zakupami wrócił dziś ze sklepu z połówką chleba, 2 cytrynami i kilogramem ziemniaków - jaki obiad ja mam z tego zrobić???:no:

Do góry