reklama
e-stera
Fan(ka)
Myszorka mój mąż jest fotografem i ma specjalny program do obróbki zdjęć, photoshop 9
Dziękuję wszystkim, przekażę mężowi
A Gabrysia cudna, a jak okrąglutka
Wszystkie dzieci są śliczniutkie....udały się styczniaki i grudniaki hi hi hi hi hi:-)
Dziękuję wszystkim, przekażę mężowi

A Gabrysia cudna, a jak okrąglutka

Wszystkie dzieci są śliczniutkie....udały się styczniaki i grudniaki hi hi hi hi hi:-)
sylka_k
mama styczniowa 2008
witajcie,:-):-):-):-)
Esti zdąjtka jak zwykle rewelacja i Oliś taki model pełna gębą hihi
Pumi jak na moje oko to na ciebie już wyrok zapadł

ciesz sie dziewczyno, bo ja to już wytrzymać nie mogę jak mojego synunia kładę do łóżeczka tak mi smutno i tęskno. najchętniej bym go wciąż tuliła.
a na imię będzie chyba miał Karolek albo Piotruś, może Adaś ale mamy czas do końca stycznia bo jesteśmy umówieni w urzędzie na zarejestrowanie
przesyłam kilka zdjątek mojego synusia

Esti zdąjtka jak zwykle rewelacja i Oliś taki model pełna gębą hihi
Pumi jak na moje oko to na ciebie już wyrok zapadł

ciesz sie dziewczyno, bo ja to już wytrzymać nie mogę jak mojego synunia kładę do łóżeczka tak mi smutno i tęskno. najchętniej bym go wciąż tuliła.a na imię będzie chyba miał Karolek albo Piotruś, może Adaś ale mamy czas do końca stycznia bo jesteśmy umówieni w urzędzie na zarejestrowanie
przesyłam kilka zdjątek mojego synusia

Załączniki
sylka_k
mama styczniowa 2008
a nie mówiłam , że jest śliczny?

o jej Sylka- faktycznie slodki.A jak sobie raczki zlozyl slicznie do snu. !!!!
Mowisz ze przyszla kryska na matyska? jakos sie nie czuje jakbym miala niedlugo rodzic. Boje sie dzisiejszej nocki i tego ze mnie znowu taki masakryczny dluuugi bol zlapie
Mowisz ze przyszla kryska na matyska? jakos sie nie czuje jakbym miala niedlugo rodzic. Boje sie dzisiejszej nocki i tego ze mnie znowu taki masakryczny dluuugi bol zlapie
e-stera
Fan(ka)
Sylka- cudny
Pumi mnie też się wydaje że na Ciebie pora, do końca tygodnia będziesz już Dominiczkę tulić.A czop zaczął mi schodzić kilka godzin przed porodem........więc wszystko przed Tobą

Pumi mnie też się wydaje że na Ciebie pora, do końca tygodnia będziesz już Dominiczkę tulić.A czop zaczął mi schodzić kilka godzin przed porodem........więc wszystko przed Tobą
reklama
ewa_adu
Fanka BB :)
Dziś była u nas położna środowiskowa z przychodni. Obejrzała Kubusia, obmacała mi cyce
, sprawdziła bliznę po cc , nagadała się i poszła. W pt ma przyjść lekarz zbadać Kubusia i sprawdzić czy wszystko jest OK, żebyśmy nie musieli iść do przychodni. Czy u Was też są takie "rytuały" ?? hihih

Kubie rośnie druga broda.. powiedziała nam, że widać że lubi sobie pojeść...a lubi...to fakt