reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

a jakieś większa wydzielina??????? z Koko czop odszedł mi na 4 godz przed porodem a z Gabi tydzień odchodził

reklama
Myszorka mój mąż jest fotografem i ma specjalny program do obróbki zdjęć, photoshop 9
Dziękuję wszystkim, przekażę mężowi:tak:
A Gabrysia cudna, a jak okrąglutka:tak:
Wszystkie dzieci są śliczniutkie....udały się styczniaki i grudniaki hi hi hi hi hi:-)

A u mnie wciaz cisza!!!!!! Absolutnie nic sie nie dzieje. Czasami zaboli mnie brzuszek jak na okres ale szybko przechodzi. Gratuluje kolejnym mamusiom!!!!!!!!!

witajcie,:-):-):-):-)
Esti zdąjtka jak zwykle rewelacja i Oliś taki model pełna gębą hihi

Pumi jak na moje oko to na ciebie już wyrok zapadł:tak::tak::tak::tak: ciesz sie dziewczyno, bo ja to już wytrzymać nie mogę jak mojego synunia kładę do łóżeczka tak mi smutno i tęskno. najchętniej bym go wciąż tuliła.

a na imię będzie chyba miał Karolek albo Piotruś, może Adaś ale mamy czas do końca stycznia bo jesteśmy umówieni w urzędzie na zarejestrowanie

przesyłam kilka zdjątek mojego synusia:-D:-D:-D:-D

Załączniki

• 1.JPG
    1.JPG
    246,7 KB · Wyświetleń: 48
  • 2.JPG
    2.JPG
    374,9 KB · Wyświetleń: 43
  • 3.JPG
    3.JPG
    554,4 KB · Wyświetleń: 47
o jej Sylka- faktycznie slodki.A jak sobie raczki zlozyl slicznie do snu. !!!!

Mowisz ze przyszla kryska na matyska? jakos sie nie czuje jakbym miala niedlugo rodzic. Boje sie dzisiejszej nocki i tego ze mnie znowu taki masakryczny dluuugi bol zlapie

Sylka- cudny:tak:
Pumi mnie też się wydaje że na Ciebie pora, do końca tygodnia będziesz już Dominiczkę tulić.A czop zaczął mi schodzić kilka godzin przed porodem........więc wszystko przed Tobą

reklama
:-pDziś była u nas położna środowiskowa z przychodni. Obejrzała Kubusia, obmacała mi cyce :-D, sprawdziła bliznę po cc , nagadała się i poszła. W pt ma przyjść lekarz zbadać Kubusia i sprawdzić czy wszystko jest OK, żebyśmy nie musieli iść do przychodni. Czy u Was też są takie "rytuały" ?? hihih:-p:-p
Kubie rośnie druga broda.. powiedziała nam, że widać że lubi sobie pojeść...a lubi...to fakt :-D:-D

Do góry