reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
sliczniutkie sa te wasze malenstwa!!!!:-) A moj gin zaczela sie smiac i zartowac ze co ja u niej robie;-):-D no i po zbadaniu tak jak mowilam zero totalne....nigdzie sie malemu nie spieszy niestety chyba ze jakims CUDEM urodze to mam jej zadzwonic no i kolejne skierowanie na badania hm...musze cos wymyslec bo moj mezczyzna tez juz sie mocno niecierpliwi hehehe:-) chyba za duzo mu zrzedze:-p:-p sciskam i zycze powodzenia w rzucaniu tyuch nieszczesnych kg:baffled::-)

Karol warzy rowne 5 kg wczoraj go wazylam
a rodzenstwo mnie zaskoczylo isa bardzo szczesliwi ze maja braciszka daja mu stale do luzeczka male maskotki jak placze i mysla ze bedzie sie nimi bawil tylko teraz sa chorzy i nie moga do niego podchodzic i sa bardzo niezadowoleni z tego powodu no i Karolek podobny do taty polozna sie smiala ze moglby zmienic matryce bo obaj chlopcy sa podobni do taty

Helenka- faktycznie- ojcostwa sie twoj maz sie nie wyprze- podobni jak dwie krople wody.
A ja umylam dwa okna w pokoju, poscieralam kurze, odkurzylam, poszlam na godzinny spacer i przynioslam do domu dwie siaty zakupow. Czuje sie jak nowo narodzona po takim maratonie. Telefon mi nadal ciagle dzwoni- nie odbieram. Potrace chyba wszystkich znajomych ale naprwade nie moge kazdemu z osobna spowiadac sie ze jeszcze nie urodzilam bo to jest irytujace i nudne.

Załączniki

• SANY0125.JPG
    SANY0125.JPG
    49 KB · Wyświetleń: 32
  • SANY0074.JPG
    SANY0074.JPG
    56,2 KB · Wyświetleń: 40
  • SANY0089.JPG
    SANY0089.JPG
    43 KB · Wyświetleń: 46
Witajcie!!!tyle piszecie ze nadazyc nie jestem w stanie:-D

Pumi skad ja to znam....dzisiaj nawet dostalam eske o 5.46 co sie dzieje czy urodzilam no masakra!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:nie spieszy sie mojemu synkowi i juz mi rece opadaja bo i sprzatalam duzo stoje i gotuje pcham sie do zmywania naczyn zeby tylko nie lezec bezczynnie:baffled::baffled::baffled:

Nie macie jakis bardzo sprawdzonych metod na to zeby jednak przyspieszyc ten porod???!!!!:confused:;-)bo ja z moim mezczyzna i sie troche poseximy i porobie cos porzadnie no i cisza jak na zlosc jakby wszytsko stanelo w miejscu:baffled::baffled:ratujcie!!!:-p:-p:-p

reklama
Do góry