reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Basia- ja nie pisze od rana bo wy jecie sniadanka a u mnie wtedy srodek nocy jest.Jak ja wstajeo 7 rano to u was juz popoludnie.
Asia wczoraj nic nie pisala- czyli jest podejrzana.
Mnie w nocy obudzily dwa bolesne skurcze i nadal cisza. Zaplamilam sobie biale poduszki krwia z nosa:baffled:

reklama
Esti qurcze, martwie sie za Was i 3mam kciuki, rzeczywiscie bardzo malo przybiera, ale nie zamarwiaj sie na smierc bo stracisz pokarm:-(
Moja Nadi zaczyna wygladac jak Kalisz, przez 2 tygodnie przytyla 450g:szok:ubranka ktore w szpitalu zwisaly teraz sa ledwo-ledwo

Faktycznie Pumi chodze ostatnio jakas zakrecona jak nie powiem co....:-D a poduszeczki szybko do wanisha!!!:-pno a jesli chodzi o Asie to sie zgodze ...:tak:;-)
Girlgirl jednocze sie z Toba juz sie przygotowalam psychicznie ze synus wyjdzie w lutym bo styczen chyba mu nie pasuje hehe sciskam i radze mysl tak jak ja!!! a ja wogole mam juz termin no ale sa jeszcze 2 tyg teoretycznie do 42 tyg wiec zobaczymy jestem juz tylko dobrej mysli kiedy ma byc to bedzie :-):-):-)
:-) nic uciekam na obiadek i troche ogarnac syfek w domku;-);-):-D:-D sciskam Was wszystkie!!!:-)

Esti no rzeczywiście coś malutko dzidziuś przybrał. Ale ja myśle ze trzeba wierzyć ze bedzie dobrze..Trzymam za was kciuki :-). Nasz Filipek przez 2 tygodnie przybrał 400g....

W końcu pochwalę się moim szczęściem!

Wiecie...Wasze dzieciaczki wszystkie są cudne...Ale nie ma co ukrywać,że moja córcia jest najpiękniejsza na świecie :-D Hihihi!Jeżeli ktoś ma jakieś wątpliwości lub nie wierzy mi,to może porozmawiać z moim mężusiem-on poświadczy!Hihihi! :-D

Esti już po wynikach...Coś się wyjaśniło?Znależli przyczynę?Wszystkie się tu niepokoimy...

Majopa a Filipek juz prawie dolna granicę miesięcznej normy osiągnał :-)

Załączniki

• DSC00670.JPG
    DSC00670.JPG
    48,1 KB · Wyświetleń: 41
  • DSC00649.JPG
    DSC00649.JPG
    46,3 KB · Wyświetleń: 38
Prześlicza dzidzia, szczypawka..:tak::tak::tak::tak:A ja sie martwiłam ze mój synio sie nie najda, że mi wszystki pokarm z cycek wysysa, ze jak jedną karmi i z drugiej mi nie leci w tym czasie to ze nie mam tego pokarmu.....a ty prosze, rośnie !!!!!W poniedziałek lub wtorek znowu ważonko po 2 tyg...ciekawe jak wyjdzie???

szczypawka- moje dzidzi tez jest przesliczne i naj naj naj hihihi zaraz kazda bedzie sie przechwalała swoimi dzieciaczkami hihi

Załączniki

• DSCF0517.JPG
    DSCF0517.JPG
    170,4 KB · Wyświetleń: 28
Taaa podejrzana- chyba bede jutro jak zamorduje ktoregos z lekarzy.....
Juz nie czekam- po prostu pogodzilam sie z tym ze co ma byc to bedzie
A jeszcze dzis myslalam ze wyjde z siebie jak uslyszlam ze moje zaswiadczenie od okulisty jest g..wno warte...Bo jest napisane- wskazanie do cesarkiego ciecia a nie"bezwzgledne" wskazanie- ja pierd...le, ku..a mać!!!!Przepraszam za slownictwo ale ja juz nie mam sily na ta nasza sluzbe zdrowia:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Dziewczyny Wasze maluchy sa przesliczne:-):-)
Trzymam kciuki za Kaśkę;-)

reklama
Do góry