reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
a ha! no tak- Girly girl chyba mnie zbeszta w myslach ze ja pominelam- ale to zupelnie przypadkiem . SORKI!!!!!!!!:rofl2:
kurcze- miejsce pod mostkiem mam kompletnie zdretwiale- juz nie pomaga zmiana pozycji siedzenia lub lezenia- piecze mnie caly czas. Moge igly sobie wbijac i nic nie poczuje
i wogole to chyba juz zaczne narzekac na te ciaze- mogla by sie skonczyc w tym tyg

A która z Was miała lub ma w ciąży zgagę?
Ja miałam silną............i mały włochaty bardzo.Podobno jak sie ma zgagę to dziecko włochate będzie.Koleżanka nie maiła zgagi i łyse.Jak na razie przeprowadziłam wywiady wśród koleżanek i mi się zgadza.
Zgaga-włochaty, brak zgagi- łysy.:sorry2:
A jak u Was?

Ja miałam zgage i włochate moje słoneczko. Tylko, ze w pracy koleżanki nie miały a porodziły nie łyse dzieci, kolegi żona miała zgagę jak cholera a Igor łysy.
Ja tez Esterka o to sie pytałam bo mama mi mówiła, ze jak sie ma zgagę to włosy dziecku rosną, to byłam ciekawa jak czy to prawda.

Ja w zyciu zgagi nie mialam,nawet nie wiem co to za uczucie. Ale niezla z tego ciekawostka. Wychodzi na to ze moj Maksiu bedzie łysiutki jak kolanko!!!:-D:-D:-D

ja mialam mega zgage- nic nie pomagalo.
A my z mezem tymczasem mamy zgryzote- jechac na porodowke czy nie?
tylko spokojnie- nie rodze, nie mam zadnych skurczy!!!! Ale za to to klucie w mostku nasila mi sie coraz bardziej. Juz mi sie chce ryczec bo nie wiem co sie dzieje: czy to ucisk macicy? ( ale przeciez juz sie obnizyla i nie powinno mnie tak cisnac) czy pekl mi worek owodniowy w tym miejscu i sacza sie wody? z kazda godzina pieczenie i dretwienie sie nasila. Polozna ostatnio mi mowila ze jak mnie bedzie bolalo albo kulo pod zebrami z prawej to mam sie niezwolcznie zglosic a mnie kluje ale dokladnie po srodku.

Dzieki Kama- ja tez postanowilam pojechac - lepiej to sprawdzic. Czekam tylko az P. wroci z pracy, zje obiadek, wejdzie pod prysznic i jade do szpitala.

reklama
:szok: Co z Pumi?! :szok:

Esti ja miałam zgagę w ciąży a moja córcia wcale nie włochata...Łysa w prawdzie nie była ale bez żadnej burzy włosów :happy: Bo niektóre maleństwa to rzeczywiście takie czupurki prawdziwe się rodzą :-D
Kama ja też PRZED CIĄŻĄ nie miałam zgagi...I po ciąży też nie mam.Ale w trakcie róznie bywało.Aż spać po nocach nie mogłam.

Katarzyna-Joanna GRATULACJE DLA SZCZĘŚLIWEJ MAMY!!!

Do góry