reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
Esterka ale za to Twój Oliś ma tyle włosków że jak pokazalam jego zdjęcia przyjaciólce to nie mogla uwierzyć!! a Nadia prześliczna!! takie czarne oczka ma, aż się chce przytulać!!

Jestem dumna ze moge byc wirtualna ciocia takich slodziakow!!!
Ja pomimo ze moja krolewna dala mi dzis pospac w nocy - jestem jak snieta ryba. Nie moge sie zmobilizowac zeby ruszyc palcem a chce isc na spacer. Wyprawilam P. o 6 rano do pensylwani zeby zobaczyl czy nasz dom jeszcze stoi- i oczyiwscie zycie by bylo za piekne jakby sie nic zlego nie stalo!!! Pekl kurek w lazience i zalalo pol domu- dopiero co w zeszlym roku skonczylismy remont- wpakowalismy pare tysiecy dolcow w drewniane wykonczenie wnetrz jak w goralskiej chatce i wszystko zalane i zniszczone!!!! normalnie- rece mi opadaja. Ide na spscer ochlonac

Dziuba popawka, moja niebieskie ma oczka tylko na czarno-bialych zdjeciach tak wyszlo:-)

Oj, Olis drobinka. Jak ja zaczelam chodzic to mialam 1.2 msc i wazylam 7kg, hehe chodzaca lalka:blink:

Martynia calusne usteczka ma, oj calusna dziewuszka!

a ja mam jakieś zapalenie gardła albo coś, bo migdał na powiększony i gardło boli zwłaszcza nocami i rano - co my możemy teraz karmiąc brać na przeziębienie? to co w ciąży? można jakiś ibuprom czy apap? niby na ewentualne zapalenie piersi położna kazała ibuprom...

Joasia33 z czego robisz te okłady?Wyczytałam, że można też przemywać nadamanganianem potasu i nie wolno żadnych tłustych kosmetyków używać.Przemywać tylko przegotowaną wodą

reklama
Jest poprawa! Właśnie mieliśmy obchód . PAni dr mówi, że płucka są o wiele lepsze niż przedwczoraj gdy nas przyjmowała !!
A mój Jakubuś uwielbia usypiać podczas inhalacji:-D:-D Potem kładę go na brzuch, oklepuję a ten nawet nie drgnie śpioch, tak mu się po tym dobrze oddycha.:happy2:

Do góry