reklama
G
goscinnie
Gość
Asia ale Borys nie ma skonczonych 2 miesiecy, wiec ma prawo do ulewania nawet po kazdym posiłku i tak samo z kupą, może robić po każdym jedzniu ale również co kilka dni i jest wszystko wporządku. Jak bedzie miał ponad 2 miesiace i bedzie ulewał to wowczas sie poradz lekarza a teraz jest tak jak powinno być, bo dziecko jeszcze ma niedojzały układ pokarmowy.
G
goscinnie
Gość
To dostałam z forum GoldenLine, bo jestem zapisana do grupy Owczarek Niemiecki. Może ktoś sie skusi :-):
Z forum " Schroniska i adopcje" apel Blanki Jakubowskiej w sprawie znalezienia ONka:
W piatek kolezanka z pracy w drodze z Wawy do Gdanska ok 100km na drodze znalazla owczarka niemieckiego
wklejam co mi napisala, pies teraz jest w schronisku w Gdyni, bo do hotelu nie chciano go przyjac:
Około 4 lat. Wygląda na zdrowego.
Bardzo spokojny i posłuszny. Łagodny i spokojny.
W tej chwili jest w schronisku w Gdyni. Obok w boksie jest amstaf z którym
się dziś rano strasznie kłócił.
Znaleziony 15.02.08 na drodze z Warszawy do Trójmiasta. Biegł środkiem drogi między samochodami. Zaglądał do każdego zwalniającego auta. Prawdopodobnie został wyrzucony z samochodu.
Mamy prosbe do wolontariuszy z tamtejszego schroniska zeby zajrzeli do psiaka, wiecej sie dowiedzieli, zrobili zdjecia przed boksem, trzeba psiakowi znalezc dobry dom"
Z forum " Schroniska i adopcje" apel Blanki Jakubowskiej w sprawie znalezienia ONka:
W piatek kolezanka z pracy w drodze z Wawy do Gdanska ok 100km na drodze znalazla owczarka niemieckiego
wklejam co mi napisala, pies teraz jest w schronisku w Gdyni, bo do hotelu nie chciano go przyjac:
Około 4 lat. Wygląda na zdrowego.
Bardzo spokojny i posłuszny. Łagodny i spokojny.
W tej chwili jest w schronisku w Gdyni. Obok w boksie jest amstaf z którym
się dziś rano strasznie kłócił.
Znaleziony 15.02.08 na drodze z Warszawy do Trójmiasta. Biegł środkiem drogi między samochodami. Zaglądał do każdego zwalniającego auta. Prawdopodobnie został wyrzucony z samochodu.
Mamy prosbe do wolontariuszy z tamtejszego schroniska zeby zajrzeli do psiaka, wiecej sie dowiedzieli, zrobili zdjecia przed boksem, trzeba psiakowi znalezc dobry dom"
katarzyna-joanna
styczniowa mama 2008
G
goscinnie
Gość
Anja78
matka superstar
Moja bardzo szybko zasypia w foteliku
, wlasnie teraz kima a ja moglam skoczyc pod prysznic i cos zjesc
czasami ja przenosze a czasami nie.
nie jest to dobre dla kregoslupa ale...nie spi tam caly czas 2-3 godzinki dziennie, a dla mnie nie jest dobre jak trace cierpliwosc na lulanie 2 godzinne
a ryzyko przenoszenia dzis do lozeczka jest zbyt duze
, wlasnie teraz kima a ja moglam skoczyc pod prysznic i cos zjesc
czasami ja przenosze a czasami nie.nie jest to dobre dla kregoslupa ale...nie spi tam caly czas 2-3 godzinki dziennie, a dla mnie nie jest dobre jak trace cierpliwosc na lulanie 2 godzinne
a ryzyko przenoszenia dzis do lozeczka jest zbyt duze
reklama
e-stera
Fan(ka)
Olisiek - zdjcia na FotoForum | Gazeta.pl
Ja w domu do fotelika nie wkładam.nie ma takiej potrzeby u nas.Albo mały leży w łóżeczku albo wózku .......bo bardzo lubi.
A w foteliku można tylko 2 godziny dziecko trzymać ze względu na kręgosłup.Taka pozycja na dłuzej jet niezdrowa. dla kręgosłupa
Ja w domu do fotelika nie wkładam.nie ma takiej potrzeby u nas.Albo mały leży w łóżeczku albo wózku .......bo bardzo lubi.
A w foteliku można tylko 2 godziny dziecko trzymać ze względu na kręgosłup.Taka pozycja na dłuzej jet niezdrowa. dla kręgosłupa