reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Asiu, śliczny Twój niunio :-) Fajnie, że już jesteście w domku :-D
Moja młoda to chce jesc co 1h :baffled: Nie wiem, co się jej zrobiło...

reklama
agnie, a jesteś pewna że chodzi o jedzenie? może ma po prostu taka potrzebę ssania? przytulania, miłości... z drugiej strony jeśli dajesz jej pierś i ona nie ssie tylko a przełyka to musi taka głodna:happy2:

Asia ale Borys nie ma skonczonych 2 miesiecy, wiec ma prawo do ulewania nawet po kazdym posiłku i tak samo z kupą, może robić po każdym jedzniu ale również co kilka dni i jest wszystko wporządku. Jak bedzie miał ponad 2 miesiace i bedzie ulewał to wowczas sie poradz lekarza a teraz jest tak jak powinno być, bo dziecko jeszcze ma niedojzały układ pokarmowy.

To dostałam z forum GoldenLine, bo jestem zapisana do grupy Owczarek Niemiecki. Może ktoś sie skusi :-):
Z forum " Schroniska i adopcje" apel Blanki Jakubowskiej w sprawie znalezienia ONka:

W piatek kolezanka z pracy w drodze z Wawy do Gdanska ok 100km na drodze znalazla owczarka niemieckiego
wklejam co mi napisala, pies teraz jest w schronisku w Gdyni, bo do hotelu nie chciano go przyjac:

Około 4 lat. Wygląda na zdrowego.
Bardzo spokojny i posłuszny. Łagodny i spokojny.
W tej chwili jest w schronisku w Gdyni. Obok w boksie jest amstaf z którym
się dziś rano strasznie kłócił.

Znaleziony 15.02.08 na drodze z Warszawy do Trójmiasta. Biegł środkiem drogi między samochodami. Zaglądał do każdego zwalniającego auta. Prawdopodobnie został wyrzucony z samochodu.
Mamy prosbe do wolontariuszy z tamtejszego schroniska zeby zajrzeli do psiaka, wiecej sie dowiedzieli, zrobili zdjecia przed boksem, trzeba psiakowi znalezc dobry dom"

:-)czesc dziewczyny.kolejna noc nieprzespana za mna.:-(jedzenie w biegu , zero spania, o jakis porzadach czy czyms podobny mniema nawt mowy.
Asia borysek sliczny. :tak:

Dziewczyny czy wasz maluszki lubią leżeć w fotelikach/nosidełkach? Bo nasz Fifi to nawet spać w nim lubie tylko martwimy sie czy to aby dla niego bezpieczne...Jak sądzicie?;-)

Moja bardzo szybko zasypia w foteliku:-p, wlasnie teraz kima a ja moglam skoczyc pod prysznic i cos zjesc:confused: czasami ja przenosze a czasami nie.
nie jest to dobre dla kregoslupa ale...nie spi tam caly czas 2-3 godzinki dziennie, a dla mnie nie jest dobre jak trace cierpliwosc na lulanie 2 godzinne:angry: a ryzyko przenoszenia dzis do lozeczka jest zbyt duze:no:

reklama
Do góry