reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
Kalia to takie malutkie fioletowe tabletki dostępne w aptece. Wrzuca się je do wody podczas kąpieli. Uwaga, farbują ręce:-D Też Julcię w tym kąpałam jak miała potówki i OK:tak:

Czy wasze dziciaczki tez tak podnoszą główki. Wiecie,ze musze go czasem powstrzymywac przed tym.
DSCN1743.JPG

dzięki Ewcia za info,:tak::tak::tak:
szkoda tylko, ze wcześniej się nie zalogowałaś bo właśnie przed 10 minutami przyjechałam z apteki:dry:
a te potówki są jedynie na buzi i lekko na główce:dry: więc może rozpuszczać w szklance i przecierać buźkę?:confused:

Albi skąd ja to znam;-) mój Kacperek tak jak twój Dawidek tak zadziera głowę do góry, że jak sama tak samo spróbowałam to mnie szyja bolała przez pół dnia:baffled:

Esti- duzo sily dla przyjaciolki!!!!!!!!!!!!!!!!!
xx_buziaczki_big.gif

Agnie- mja dzis tez caly dzien marudzi- zaczelo sie o 11 rano a skonczylo o 3 p.m.Leb mi peka od tego mojego malego krzykacza- kocham ja jeszcze bardziej bo serce mi sie kraje jak widze te usteczka siagniete w podkowke!
Ewa Adu - glebokie wspolczucia. Dominiczka miala 2 razy zmieniany weflon i obie rece posiniaczone. Ja musialam wyjsc bo to bylo juz za duzo jak na moja wytrzymalosc w szpitalu. Ja podczas porodu mialam zakladany n5 razy bo mi wypadal bo sie tasmy odklejaly od potu i wiem jak to boli bo ta igla musi wejsc gleboko w zyle

reklama
Kurna moje dziecko dopiero zasnelo jestem wykonczona tym usypianiem. Wogole w dzien prawie nie spala wiec myslalam ze chociaz na wieczor nie bede miala problemow z usypianiem a ty zonk. Sylka wlasnie chcialam Ci napisac co to kalia ale widze ze Ewa juz Cie poinformowala. Ewcia trzymam kciuki za Twojego Kubusia, sama podczas porodu mi sie 4 razy w zyly wbijaly bo mi pekaly i wiem jak to boli.

Do góry