reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Ktore z was szczepią przeciwko pneumokokom i czemu idziecie z dziecmi na szczepienia w 7-8 tyg. a nie w 6 tygodniu??

reklama
ja na pneumokoki jeszcze nie wiem czy bede szczepic musze cos wiecej na ten temat poczytac a co do szczepinia to wlasnie nie wiem czemu jeszcze do mnie nie dzwonili z przychodni, jak lekarz byl u mnie na wizycie to mowil ze w 6 tygodniu bedzie szczepienie i mowil ze beda dzwonic a tu cisza wiec mysle ze juz w przyszlym tygodniu zadzwonia jak nie to sama zadzwonie i sie zapytam

ide spac , dobranoc mamusie , ciekawe o ktorej natka sie obudzi mam nadzieje ze dopiero kolo 3 bo niedawna zasnela mala wojowniczka:-D

Esti wytlumacze Ci jutro co do szczepien i autyzmu . w stanach bylo o ty najglosniej bo tam bardzo duzo dzieci choruje:no:no i 4te dziecko mojej znajomej a autyzm, wiec tez wypytalam moja lekarke i potwierdzila wszelki info ktore do tej pory czytalam i pytalam sie kuzynek - genetyczek:happy2:
Ja czekam bo Nadi steka i niedlugo sie wybudzi, bylam dzis u gina przypisal mi pigulki i moge znowu cwiczyc joge;-)bez obawy ze mi bebech popeka po CC. Aha i z dzieckiem nr 2 mam poczekac ok 2ch lat bo na 99.999% beda miala znowu CC, jak dla mnie OK. Nie lubie bolu:no:

Albi-dotrzymam ci towarzystwa w czuwaniu. u mnie dopiero 9 wieczor. Mala wykapana, nakarmiona, wypieszczona -spi. Ja po kapieli, kremowaniu, kolacji leze sobie w lozeczku z laptopem na kolanach. Maz w Pensylwani a kot spi w szafie:-)

Wklejam fotke mojej platynki z dzisiejszego popoludnia

Załączniki

• 17 d.JPG
    17 d.JPG
    103,2 KB · Wyświetleń: 45
Platynka blondynka to fajna, sliczna i słodka dziewczynka. Ja na mojego własnie położyłam kamerke, bo takie smieszne dzwieki z siebie wydaje, ze musze to puscic Markowi.;-)

Szkoda ze nie da sie zamiescic na forum - a moze sie da jakos linka wstawic? chetnie bym posluchala. Moja Dominika jak na razie raz tylko zakwakala a tak to steka jak cos chce
Laktator elektryczny mi sie zepsul a reczny mi odciaga tylko 30 ml mleka. Znowu mnie czeka wydatek bo bez laktatora mi cyce rozsadzi.

reklama
Ostroznie z laktatorem bo bedziesz miec nawał cały czas. Jak nakarmisz mała to odciagaj 20 - 30 ml z kazdego cycucha. Jeszcze sie zapalenia nabawisz jak bedziesz karmic piersią Dominike i do tego laktator. Moja rada to po kazdym karmieniu połóż sobie zmrozony żel (wiesz taki co go można grzac i mrozić) i przestaną cie tak piersi rozsadzac.

Do góry