G
goscinnie
Gość
To chyba ja wpiełam art nie Esi ale moze chodzi o jakis inny

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

nie mam pojecia dlaczego byla nakarmiona przewinieta i napojaona brzuszek tez miekki miala, po jedzeniu chwile lezala i zara wrzeszczala, rozdarciuch jeden przed spaniem tez sie drze tylko na dworze nie juz nie wiem corobic a jeszcze jutro szczepienie i jak znow bedzie sie darla to tego chyba nie wytrzymam mam wtedy ochote plakac razem z nia
. Zważyłam go i wazył 5007g, kurcze nieźle chłopak zaczyna nadrabiac oby tak dalej.
Bo do tramwaju ani autobusu z wozkiem nie wsiade!To siedlisko zarazkow.No a poza tym w koncu ruszylam te 4kg po ciazy!dzisiaj rano jak weszlam to zostalo mi juz tylko 2,5!!! No ale wieczorem jest prawie kg wiecej...Ale te 4 kg tez urastaly prawie do 5...