reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

ja nie moge Pumi dasz rade z tymi butami bo faktycznie dowiedzialam sie ze sie noga nie pomniejszy jak sie rozeszla w ciazy;/ mi na szczescie nie ale szkoda zebys sie tak meczyla!!!:no:
Esti gratulacje!!!jeszcze raz dziekuje ze 3 macie kciuki!!! a maluszek tak sie dzis wymeczyl ze je i spi a musze go wykapac niby o stalej porze a tak mi go szkoda budzic::no::sorry2::sorry2:dzis zrobie mu fory niech pospi i odpocznie:blink::sorry2::sorry2:

reklama
U nas też czasami się zdarza,że Olisiek prześpi porę kąpieli to go nie budzimy.tak słodko śpi, że skoda nam go.
Fajnie, ze ekipa lekarzy fajnie się trafiła.Najważniejsze ,ze lekarze mają podejście do dziecka i matce wszystko po ludzku wytłumaczą.:-)

masz racje Esti :)jestem dobrej mysli ide do mojego sloneczka dobrej nocy Wam zycze i Esti czekaj na wiadomosc ode mnie!!!buziaki dziewczyny!!

Pandi raczej nie licz na NFZ, pewnie by to zrobil jakis student na kacu i z twojego kwiatuszka(obwisly bo obwisly) bys miala potem kaktusik z zerowym dostepem do srodka:-Dzacznij lepiej sprzedawac stare ciuchy i sprzet AGD( gary, talerze):-D:-D:-D albo daj agloszenie"ZBIERAM NA REKONSTRUKCJE WAGINY"

Pumi, amputacja paluchow jedynym wyjsciem (polecam sie po kilku glebszych)

Tak Dziuba, w bialej kurtce z bezowa furka,wracalam z Jaskowej;-)

Anja teksty to Ty masz zaje.....:-D:-D:-D:-D:-Dale się uśmaiałam:-D:-D:-D
Fjanie Wam dziewczyny, że mieszkacie w tym samym miescie........latem na spacerek z Wózkami..........na kawkę na Starówkę można wypaść i pobyczyć się nad morzem razem
A ja mam znajomych w Gdańsk-Brzeźno.mają 100 metrów do morza....a raczej zatoki

reklama
Do góry