reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
Wiecie co juz przestałam krwawic jakis tydzien temu a jakąs godzine temu byłam na siusiu i mam upławy podbarwione krwią.:baffled: Oczywiście nie krwawie i to nie śmierdzi ale sam fakt, ze sie krew pokazuje 7 tyg po porodzie. 10 mam wizyte u gina moze cos powie na ten temat.

Mnie sie krwawienie skonczylo kilka tygodni temu.A od wczoraj lekko krwawie.Widze jednak,ze nie ja jedna.Podejrzewam "przedwstep" do okresu.Chyba zaczynamy normalnie funkcjonowac...Znow gotowa na macierzynstwo?Ojjjj...Nie teraz!Za pare lat mozemy o tym pomyslec :tak: A co do tego chwytu...W sensie podciagniecia wszystkich wnetrznosci do gory po porodzie-ja tez tak zrobilam!Jestem dumna i blada,ze po takim przezyciu w ogole pamietalam o tym :-D

Witam, a ja jestem dzisiaj przeszczesliwa, moje dziecko wkoncu jest normalne, zaczne moze od poczatku, dzis rano o 7 jak karmilam mala to to ona najedzona spokojnie lezala sobie ze mna a mi sie przysnelo potem o 9 zadzwonil mi budzik a ja patrze a ona wcale nie spi i znow mi sie przysnelo i wstalam po 10 a mala od 7 wogole nie spala i nawet nie zaplakala tylko sobie gaworzyla, pozniej ja polozylam ja do lozeczka jak ja nakarmilam i tak do 12 cichutko sobie lezala ale wzielam ja bo pomyslalam ze juz jest zmeczona i ja ululalam spala do 14:szok: normalnie szok bo zawsze po 15 minutach sie budzila ,pozniej byl 3 godzinny spacerek i jak wrocilam do domu to tez byla spokojna, po kapieli i jedzonku polozylam ja znow do lozeczka i patrzymy z mezem a ona sama zasnela normalnie szok:szok: wogole dzisiaj nie plakala no i tak sobie pomyslalam ze to pewnie przez to ze wczoraj bylam juz u kresu wytrzymalosci i za rada mojej siostry 3 razy zlizalam jej czolo i 3 razy plunelam za lewe ramie, ogolnie nie wierze w zabobony no ale musialam sprobowac a dzisiaj nie to dziecko i od razu wrocily mi sily i energia:-D Anja moze Ty tez sprobuj, wydaje sie to glupie ale moze cos da , bo ja jestem zaskoczona i nie wiem co o tym myslec

Mili- moze wyjde nakretynke- ale trzeba splunac za moje ramie czy dziecka?
na razie mi to nie potrzebne ale kto wie na przyszlosc?
ja dzis caly dzien w ruchu- rano odwiedziny koleznaki ( nastepna dzidzia sie pojawi na siwcie bo kolezanka w 6 tyg ciazy), potem pojechalysmy z Dominiska ja odwiesc do domku, potem po zaproszenia na chrzest a potem po sklepach za butami- ale jedna wielka kicha- nic nie kupilam.

ale mialam problem z fotelikiem zeby go odczepic od podstway w aucie- sie cholerstwo zacielo i szarpalam na sile- d miala ciekawe przezycia hihihi

Załączniki

• Picture 1054.jpg
    Picture 1054.jpg
    74,8 KB · Wyświetleń: 38
  • Picture 1055.jpg
    Picture 1055.jpg
    73,1 KB · Wyświetleń: 38
Mili ja tez mam taki problem jak ty, maly wogole nie spi i musze z nim walczyc pol dnia zeby przespal chociaz godzine, napisz dokladnie co ci siostra poradzila i ja to napewno wyprobuje bo ledwie zyje juz ... czasem mam ochote go zostawic w tym lozeczku zeby sobie wrzezczal do woli ale zal mi sie robi-przeciez jest taki malutki.

Albi , dzidzia, dzieciaczki słodziaki..........a jakie Dawidek ma cudne oczęta:tak:i ta jego ciemna karnacja:tak:
A moje dziecko zrobiło mi dzisiaj pobudkę o 7 rano!Leży przeszczęśliwe w łóżeczku i gada do siebie:-Di karuzeli.Ile można spać.jak zsnął o 21:30 to spal właśnie do 7 rano!
Więc ja siedzę przed kompem i piję kawusię.
Dzisiaj odbieram swój dyplom i certyfikat ze szkoły...a potem na piwo z dziewczynami ze szkoły idziemy.Mały będzie z babcią 2 godzinki.a potem z tatą..............a co też potrzebuję czasem wyjść do pubu:-D:-D:-D:-D:-D

My też zamówiliśmy taki bujaczek w hurtowni................mają być pod koniec miesiąca....facet mówił że dobrze się sprzedają........koleżanka ma i Oli jak byliśmy to siedział zachwycony:tak::tak::tak:

reklama
Do góry