ewa_adu
Fanka BB :)
Ewus ja kupilam taki sam lezaczek i moj szkrab jest w nim przeszczesliwy. Moglby w nim lezec 24 h na dobe!!!!!!!!!![]()
Fajnie Kama, to tym bardziej jestem za tym by kupić

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Ewus ja kupilam taki sam lezaczek i moj szkrab jest w nim przeszczesliwy. Moglby w nim lezec 24 h na dobe!!!!!!!!!![]()

Oczywiście nie krwawie i to nie śmierdzi ale sam fakt, ze sie krew pokazuje 7 tyg po porodzie. 10 mam wizyte u gina moze cos powie na ten temat.
A co do tego chwytu...W sensie podciagniecia wszystkich wnetrznosci do gory po porodzie-ja tez tak zrobilam!Jestem dumna i blada,ze po takim przezyciu w ogole pamietalam o tym 
normalnie szok bo zawsze po 15 minutach sie budzila ,pozniej byl 3 godzinny spacerek i jak wrocilam do domu to tez byla spokojna, po kapieli i jedzonku polozylam ja znow do lozeczka i patrzymy z mezem a ona sama zasnela normalnie szok
wogole dzisiaj nie plakala no i tak sobie pomyslalam ze to pewnie przez to ze wczoraj bylam juz u kresu wytrzymalosci i za rada mojej siostry 3 razy zlizalam jej czolo i 3 razy plunelam za lewe ramie, ogolnie nie wierze w zabobony no ale musialam sprobowac a dzisiaj nie to dziecko i od razu wrocily mi sily i energia
Anja moze Ty tez sprobuj, wydaje sie to glupie ale moze cos da , bo ja jestem zaskoczona i nie wiem co o tym myslec
i ta jego ciemna karnacja
i karuzeli.Ile można spać.jak zsnął o 21:30 to spal właśnie do 7 rano!