reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Boze jestem tak zmeczona a wogole nie chce mi sie spac wlasnie nakarmilam Natalke. Dziewczynki a gdzie sie wy podziewacie czyzbym to tylko ja dzisiaj warte pelnila?:tak:

reklama
Mili ja jak zwykle jestem. Mala dzis miala fatalny dzien. Wszystko przez zmieniajaca sie pogode. Spala po 10 minut i marudzila caly dzien. Nie moglam jej odstawic do lozeczka tylko caly dzien domagala sie noszenia i przytulania.uffff- busy day!

Esti, nie kazali na żadna jakąś specjalną dietę, ale zabroniła mi pediatra wołowiny i cielęciny bo ma białk to samo co w mleku, więc jeśli mleko uczula to wołowina tak samo, no i zero nabiału przez tydzień, dopóki się nie zagoi, a potem stopniowo mogę jakis jogurt czy kanapkę z twarogiem i obserowwać, jesli nie bedzie reakcji to mogę jeść nabiał normalnie! oby tak było bo na kanapkach tylko z wędliną nie wytrzymam za długo!! i dostałyśmy aść jedną z hydrokortyzolem, a drugą bez, tym mamy smarować przez 3dni, potem przez kolejne 10dni Elidelem (kurna, to własnie ta maść co 85zł kosztuje) i mam dawać Małej kropelki żeby wykluczyć alergię.

ja dziś totalnie niewyspana, Martyśka zrobiła mi pobudkę o 4.30, a o 7.30 kiedy czas wstawać żey na spacer z psem to ona zasnęła :baffled: ale i tak nie pospała za długo, po pół godziny sie obudziła i wariuje do teraz... ehh, z dziećmi!!

Jak Dawid zaczyna płakac to mu puszczam muzyke i zaraz sie uspokaja i z zainteresowaniem nasłuchu je gdzie to leci.

Zaczęłam ćwiczyć :-) Od środy puszczam sobie płytę, dołączoną do ostatniej Olivii i robię ćwiczenia rozgrzewające. :-) Młoda leży w foteliku i się gapi, a ja mogę swobodnie kończynami pomachać :p

podróż do szpitala na badania była dobrym pomysłem, posmarowalam małej buźkę dwa razy silną maścią z antybiotykiem i smaruję co chwilę zwykłym kremikiem i jest duuuuża poprawa, na szyi wszystko znikło, a na twarzy też bledsze!! nareszcie jest poprawa!!

reklama
Do góry