reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

B-Asia, buziaki dla synka, mój Tobi kończy dziś dokładnie 2 miesiące:-)
dziuba, dzieki za podpowiedź, stosowaliśmy to na samym poczatku, może teraz wrócimy na jakiś czas do tej procedury z nadmanganianem.

reklama
eh dziewczyny taki dzien sie mily zapowiadal a tu masakra, pojechalam do rodzicow siostry wziely małego na spacer ja skoczylam na solarium i zafarbowalam wloski (palona kawa) wszystko bylo w miare fajnie dopuki nie wrocilismy do domu. od 19:00 do 21:00 plakał i płakał bylo mi tak strasznie przykro ze nie wiem o co chodzi i ze nie moge mu pomoc.Nosilam i masowałam brzuszek myslalam ze to moze brzuszek go boli (ale robil 2 kupki dzisiaj) ehhh... wkoncu zrobilam mu 100 ml herbatki rumiankowej wypil ledwie 30 i padl z wykonczenia i jak narazie spi, nie mam pojecia co to bylo moze kolka pierwsza naprawde nie wiem. A moze to przez to że od czasu do czasu podaje mu bebiko1 na noc zeby dluzej pospal ale dzisiaj przez caly dzien nie dostal tylko moje mleczko... naprawde nie wiem. czy mieszanie mleka moze powodowac takie zachowanie malca ?
A co do chrostek i kropeczek to Wiktorek dostał tez i lekarz powiedział że może to byc od proszku wiec zmienilam i z brzuszka zeszlo a na buzi powiedzial ze to może za duzo białka wiec ograniczyłam nabiał tylko do kilku kropli mleka w kawie.Ale przepisał mu fenislil zel i fenistil w kropelkach ( 2 kroplelki dziennie) i narazie jest ok, ma jeszcze gdzie niegdzie na busce ale prawie ich nie iwdac wiec juz mu nie podaje kropelek od czasu do czasu mu to tylko posmaruje mascka.

Tomi wszytskiego co naj Kochaniutki Szkrabie!!!!!!:-)

Esti fryzurka super mialam podobna ale juz mi odrosly i teraz zapuszczam;-)a pazurki sliczne az pozazdroscic mamusce:sorry2::-Da jesli chodzi o te leki to sprawdzilam i jest oki nie martw sie!!!:tak::tak::tak:super ze Oli tak pieknie sie rozwija!!:-):tak:

salik_agnieszka moj Kubus tak samo zaczynal i to byla kolka niestety ....:-(jak juz nic na malca nie dziala to najprawdopodobniej..

dzis wlasnie to przezylismy......Kubus mial straszna kolke meczyla go z 3 h!!!:szok::szok::szok:suszarka.cieple oklady z pieluszki.......noszenie....bujanie......leki......masaze.......pomagalo tylko na chwilke ale w koncu zasnal cudem mam nadzieje ze juiz koniec na dzisiaj:baffled:
jutro przyjezdzaja moi rodzice ...tak za nimi tesknie ze sie poryczalam dzisiaj troche yh....:sorry2:teraz lecimy do wyrka odpoczac :-pa wogole to zle sie czuje:baffled::baffled::baffled:katar.......gardlo boli ze mowic nie moge.....na szczescie nie mam goraczki wiec zmykam do wyrka z herbatka i lulu :tak:dobrej nocki kochane:-)

Tobi wszystkiego najlepszego:-)
co za dzien :szok::szok::szok:kamil caly czasplacze .od siodmej rano do teraz.niechce na rekach ,niechce do wozka ,niechce na lozeczku ,na moim lozku tez nie.i tak placze i placze .brzuszek miekki ,goraczki niema ,niewie co sie dzieje:-(

salik_agnieszka Może Wiktorek miał za dużo wrażeń jak a jeden dzień?
katarzyna -joanna maluszka może brać jakaś infekcja...............oby nie:tak:
A Oliś jest dzisiaj żarłoczny...tylko je i je i je i je......ja się bardzo cieszę
A i zafarbowałam włosy na ciemny brąz
Dostałam propozycję pracy w Drogerii Natura jako wizażystka.w sobotę idę na rozmowę żeby dowiedzieć się na jakich warunkach.
Podobno 3 razy w tygodniu po kilka godzin dziennie....w sobotę dowiem się wszystkiego

dziękujemy za życzenia:-D
Tobiaszek też jakis niespokojny dzisiaj - może to pogoda, a może za dużo wrażeń:confused:
Esti, trzymam kciuki, daj znać jak będziesz wiedziała co z tą pracą:cool2:

A ja jestem dzisiaj mega wku.....a bo ksiadz nie dal zaswiadczenia mojej siostrze od bierzmowania zeby byla chrzesna bo stwierdzil ze ja i maz nie chodzimy do kosciola zkad on to k...a moze wiedziec jak ja juz nie naleze do tej parafi od kilku lat a u nas zalatwilismy chrzciny na swieta i nie wiem co teraz bedzie , pewnie czeka az mu sie w lape da bo jak chcialam wziac slob w innym kosciele to moja mama za zgode musiala zaplacic :wściekła/y:

reklama
Estera paznokcie i fryz super i 3 mam kciuki w spr. pracy (nie dziekuj, zeby nie zapeszyć).
Słuchajcie może z tymi chrzcinami to jest tak, ze te sępy czekają na kase wiekszą??

Do góry