reklama
G
goscinnie
Gość
Joasiu ja byłam u gina w poniedziałek i mi powiedział, ze jeszcze mi sie macica do konca nie zwineła. Ja przestałam krwawic i plamic pod koniec 6 tyg., tak jak ty a pod koniec 7 znowu zaczełam plamic. Lekarz powiedział, ze tak naprawde mam jeszcze na to 4 tyg i dopiero wowczas można coś stwierdzić czy to patologia. Powiedział rozniez, ze moze to brak magnezu albo żelaza id latego powoli nam sie tam goi.
G
goscinnie
Gość
Salik nie ma ale ja mu daje profilaktycznie 20 kropel Espumisanu dziennie.
e-stera
Fan(ka)
Joooaaa ja też prostuję włosy, ale mam prostownicę więc nie muszę biegać do fryzjera..A na solarium byłam wczoraj pierwszy raz, zamierzam pójść jeszcze 3, 4 razy i wystarczy.Mnie bardzo szybko łapie, od razu na brązowo i długo się trzyma.....w kwietniu mam wesele więc muszę wyglądać.................A tak to nie chodzę na solarium-skrzywienie zawodowe.

Salik robisz żele?
Ja nie robiłam kuru na akryle i żele, bo mnie to nie kręci,zresztą i tak bym w domu nie robiła przy dziecku żeby nie smrodzić
Albi a co Ci się stało z paznokciami?

Salik robisz żele?
Ja nie robiłam kuru na akryle i żele, bo mnie to nie kręci,zresztą i tak bym w domu nie robiła przy dziecku żeby nie smrodzić
Albi a co Ci się stało z paznokciami?
e-stera
Fan(ka)
To Oli zjada po 70-90ml ale 9,10 razy wychodzi czasem na dobę
.Mniej a częściej..czyli jest ok.No i Oli rośnie na razie wzdłuż.:-)już ubranka na 56 cm są za male

hura!
A waży 3530g!
.Mniej a częściej..czyli jest ok.No i Oli rośnie na razie wzdłuż.:-)już ubranka na 56 cm są za male

hura!A waży 3530g!
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Witajcie...Sorrki ze tak nachodze ale mam do przedania troche ciuszkow...Jezeli ktos zainteresowany to serdecznie zapraszam :-)
Pozdrawiam -Patrycja
https://www.babyboom.pl/forum/sprzedam-f39/ciuszki-rozne-rozmiary-15663/
Pozdrawiam -Patrycja
https://www.babyboom.pl/forum/sprzedam-f39/ciuszki-rozne-rozmiary-15663/
Anja78
matka superstar
Ja na solar nie chodze bo mam bardzo ciemna karnacje przy jasnych oczach( latem wygladam jak mulatka)
zamiast na kosmetyczke, wole zainwestowac w dobre kremy do twarzy,ciala czasami chodze na manikur ale nie cierpie zeli/akryli raz zrobilam i czulam sie strasznie "cheap"., ale rzecz gustu, wazne by sie sbie podobac!
zamiast na kosmetyczke, wole zainwestowac w dobre kremy do twarzy,ciala czasami chodze na manikur ale nie cierpie zeli/akryli raz zrobilam i czulam sie strasznie "cheap"., ale rzecz gustu, wazne by sie sbie podobac!
G
goscinnie
Gość
Przeschły i zaczeły pękac w zdłuż. Makabrycznie wygladają (chodzi mi o te u stóp), wszystko zaczeło sie w ciązy. Poszłam do dermatologa zeby sprawdzić czy to nie grzybica. Pierwsze wyniki, wykazały ze grzybycy nie wychodowano, jeszcze jeden wynik i zobaczymy.
helena-lidia
Styczniowe mamy'08
czesc dziewczynki jak tu nie zagladam dwa dni to juz was niedoczytuje bo lapie chwilke miedzy czuwaniem Karolka i siadam do kompa jak nie ma dzieci i Karol akurat spi .Ale musze sie pochwalic ze mam juz pomyte okna i zrobilam wiosenne porzadki w domku ufarbowalam nawet wlosy ogulnie jestem zadowolona z siebie :-) tez zuzywamy 5-6 pampersow na dobe
reklama
e-stera
Fan(ka)