reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

ah Salik wybacz to Szczypawka napisala te madrosc:-)wiec jest pilnie proszona na forum zeby pomoc ciocce bo biedna sie tu zaplacze jak ma zrobic te inhalacje z rumianku .......poki co Kuba spi ciekawe jak dlugo.........:confused:;-)
Pumi biedactwo nasze dzieciaczki sa jeszcze chyba za malutkie zeby tak same zasypialy i potrzebuja na poczatku duzooooo ciepla co nie naczy ze starsze nie;-):-)
Kubua zaczyna gaworzyc :szok:czasem cos mu wyjdzie jakies "a gu" kilka razy w ciagu dnia ale nie slini sie jeszcze i nie smieje az tak swiadomie chociaz czasem ....;-):-)

reklama
Sylka, u mnie jest podobnie z zasypianiem, chociaz w dzień siedzimy w dużym pokoju i on leży na rozłożonej kanapie - jak ma ochotę to zasypia a jak nie to się gapi na zabawki. Wieczorem już w łóżeczku i nie ma gapienia, bo nie ma ta zabawek, ale czasem jak dzień był pełen wrażeń to potrzebuje sie trochę przytulić przed zaśnięciem a czasem zasypia przy karmieniu - różnie bywa.
Z podnoszeniem główki sobie oczywiście radzi ale leniwy jest i nie bardzo lubi. "A gu" już oczywiście mówi w różnych wersjach, w ogóle "g" to jego ulubiona literka.:happy2:
Do nosa używam wody morskiej i mamy tez nawilżacz w pokoju malucha, ale on ma takie duże dziurki w nosie że cały "katar" widać;-):sorry2:
Prezentuję na zdjęciach jaki to już duży facecik:-D

Załączniki

• 100_2506.JPG
    100_2506.JPG
    179 KB · Wyświetleń: 30
  • 100_2496.JPG
    100_2496.JPG
    169,2 KB · Wyświetleń: 32
Pandi ale słodki grubasek :tak::-D:-D:-D:-D
masz rację każdy maluch jest inny mój właśnie po podaniu przez sen antybiotyku zapragnął cyca:-D. no to dajemy a potem pięknie mi leżał na cycu :tak::tak::tak:i sobie smacznie usnął znowu, jak piszesz nie ma reguły:-D
a ja już nie oglądam zdanych seriali :-(czasami jak mi się przypomni to Przyjaciół, bo na Chirurgach ostatnio zasnęłam a Gotowe juz nie lecą:no:

sie dzieciaczki przyczepily tej literki "g" ciekawe czemu:sorry2:moze tak jakos im latwo to powiedziec? hehehe:-D a wogole slyszalam ze natlok wrazen zarowno pozytywnych jak i negatywnych u dziecki pooduje ze moga byc rozdraznione i miec problemy z zasnieciem lub jedzeniem:shocked2:jestem w szoku bo to tak nie wiadomo na ile to dieko czyms zajmowac lub ile gosci przyjmowac zeby bylo si.........zreszta Kubus uwielbia gosci momentalnie usypia i slucha przez sen heheeh:-D
Pandi slodziak:-D:-D:-D
ah te seriale ja to czasem M jak milosc i barwy szczescia a tak jak dozyje to na wspolnej a jak nie to rano obejrzymy z lukim bo juz dawno nie spimy:-D

Dziewczyny chyba mam pierwszy kryzys. Padam na pysk,cale dnie od rana do nocy jestem sama z maluchem, On jest strasznie wymagajacy ,nie moge go zostawic samego nawet na minutke bo od razu placze. Nie pamietam kiedy jadlam sniadanie. Dzis pol nocy z tego wszystkiego plakalam a mlody nie chcial w ogole zasnac.
Dobrze ze w sobote i niedziele Krzysiek jest w domu bo bym chyba zglupiala:-(

reklama
Kama ja nie wiem co jest z tymi naszymi facetami ale mam podobnie........modle sie zeby zasnal mi w dzien porzadnie i szczerze nie ucze go zeby spal tylko w ciszy i wlaczam mu radio ale wsciekam sie jak ktos w domu trzasnie i on placze bo mamy nie ma i musze go tulic i usypiac na 1000 sposobow a nie chce go uczyc noszenia:baffled::no: tak Cie rozumiem biedactwo bo kuba jak nie spi to musi ktos byc w pokoju najlepiej kto???ba.....oczywiscie ja kochana mamunia i co zrobic on jest za maly zeby zajac sie zabawkami i to dziala tylko na chwile:-(dobrze ze w nocy mi ladnie spi poki co:happy2:

Do góry