reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

tez tak mam dziewczyny caly dzien sama z maluchem a on tez sam na minute nie zostanie jak nie spi to non stop trzeba do niego gadac bo inaczej placze :-( ja bardzo czesto nie wytrzymuje i poplakuje pocichu zeby nikt nie widzial bo tescie tez mi nie bardzo pomagaja bo tze rzadko sa w domu a jak moj Jacek jest juz w domu to zmeczony po pracy i to tez rożnie bo pracuje na 3 zmiany :-(

reklama
Basia zobacz jak mój mały matrix spi :-D:-D:-D:-D:-D

Załączniki

• m2.jpg
    m2.jpg
    561,5 KB · Wyświetleń: 39
hehehe te nasze dzieciaczki to maja fajne pozycje a sie nawuywijaja tymi lapkami ze masakra a jak sie posmiac mozna:-DPAndi pieknie!!!!!!!ja tak samo karmie Kuba ma miesiac z groszem a wazy 4.5kg a urodzil sie 3750 a jak wychodzilismy to 3330 wiec ladnie nabral :-)

reklama
od 17;00 nie spał o 19;00 zjadl 120 mleka pozniej jeszcze troszke cycusia pociagnol troche pokwilil kilka razy go poprzekladalam w lozezczku i podalam smoka ale ufff... spi :-p jestem ciekawa jak dlugo :-D

Do góry