salik_agnieszka
styczniowa mama 08'
tak Paulinek,niestety to ciemieniucha. 30 minut przed kapiela pozadnie nasmaruj glowke dziecka oliwka i naloz czapeczke,dokladnie zmyj oliwke z glowki przy kapieli lekko masujac (myjka,badz gabeczka) potem wyczesz i znow nasmaruj. po kilku razach powinno pomoc i zaniknac.
my tez juz po spacerku 4 godzinnym, fajnie bylo do puki sie nie rozpadalo nawet zachaczylismy o knajpe z siostra moja :-d i zjadlysmy pizze ;-) nie moglam sie oprzec zeby nie kupic malemu balonika jego pierwszego
kilka fotek macie tutaj (ale ja wyszlam na tych zdjeciach
)
my tez juz po spacerku 4 godzinnym, fajnie bylo do puki sie nie rozpadalo nawet zachaczylismy o knajpe z siostra moja :-d i zjadlysmy pizze ;-) nie moglam sie oprzec zeby nie kupic malemu balonika jego pierwszego

kilka fotek macie tutaj (ale ja wyszlam na tych zdjeciach
)

ja to sie bronie przed nia jak moge i bardzo dbam o to by skora byla zawsze dobrze nawilzona
u nas oki dzis nawet ugotowalam obiad i zrobilam paznokcie!!!!:-):-):-)jestem z siebie dumna!

dzis to samo jakies 2 mizerne strasznie a je normalnie tylko cyca wiec nie wiem skad to.czy to zaparcia???!!!
ja nic nie dodalam do swojej diety zeby moglo mu zaszkodzic! i jeszcze pije zielona herbate (dobra na metabolizm)zeby nie mial problemu z kupkami tak przez nas uwielbianymi za to sika a sika
ciekawe co dzis w nocy bedzie......dobranoc Wszytskim Mamuska:-)