reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

tak Paulinek,niestety to ciemieniucha. 30 minut przed kapiela pozadnie nasmaruj glowke dziecka oliwka i naloz czapeczke,dokladnie zmyj oliwke z glowki przy kapieli lekko masujac (myjka,badz gabeczka) potem wyczesz i znow nasmaruj. po kilku razach powinno pomoc i zaniknac.

my tez juz po spacerku 4 godzinnym, fajnie bylo do puki sie nie rozpadalo nawet zachaczylismy o knajpe z siostra moja :-d i zjadlysmy pizze ;-) nie moglam sie oprzec zeby nie kupic malemu balonika jego pierwszego :-D
kilka fotek macie tutaj (ale ja wyszlam na tych zdjeciach :no: )

reklama
Agniesia, masz super fryzurke!! ja tez planuję wybrać się do fryzjera i ściąć na krócej i grzywkę sobie zrobić (ehh, tak zaszaleć na wiosnę), może też kolor rozjaśnie...

Po dzisiajszym spacerku w Łazienkach. Dawiek i kolega 4 miesiace starszy Marcel.
DSCN1886.JPG

DSCN1887.JPG

kurcze wspolczuje Wam ze macie problem z ciemieniucha:angry:ja to sie bronie przed nia jak moge i bardzo dbam o to by skora byla zawsze dobrze nawilzona:sorry2:u nas oki dzis nawet ugotowalam obiad i zrobilam paznokcie!!!!:-):-):-)jestem z siebie dumna!:-D
Dziuba , Albi sliczne te Wasze dzieciaczki!!!!takie usmiechniete i zdrowioutko duze rosna!!!oby tak dalej:-):tak::tak::tak:
Mili musi sie jakos ulozyc ....szkoda tylko ze nie w tak waznym Dniu dla WAs i Natalki...:baffled:
Salik Ty laseczko:-)
u nas oki tylko Kuba cos mi swiruje i wczoraj w dzien kupki nie zrobil i sie wkurzal bo termometrem mu pomagalam ale nici ....i meczyl sie ale w nocy walnal taka ze mu pieluszki zabraklo :szok:dzis to samo jakies 2 mizerne strasznie a je normalnie tylko cyca wiec nie wiem skad to.czy to zaparcia???!!!:confused:ja nic nie dodalam do swojej diety zeby moglo mu zaszkodzic! i jeszcze pije zielona herbate (dobra na metabolizm)zeby nie mial problemu z kupkami tak przez nas uwielbianymi za to sika a sika:happy2:ciekawe co dzis w nocy bedzie......dobranoc Wszytskim Mamuska:-)

reklama
kurcze-czytam was i chce poszczegolnej z was cos odpisac a jak juz doczytam do konca to wszystko zapominam:no: najlepiej pisac na bierzaco
pamietam tylko ze wasze dzieciaczki uwielbiaja te lezaczki z fisher price=moja mala go nie cierpi a jak wlacze wibracje to dostaje histerii:szok:
wrocilismy z pensylwani- bylo cudownie- bede was zasypywac fotkami hiihi

Załączniki

• Dominikowy kacik.JPG
    Dominikowy kacik.JPG
    68,6 KB · Wyświetleń: 43
  • rozkosznie!.JPG
    rozkosznie!.JPG
    100,8 KB · Wyświetleń: 42
  • bujac mnie!.JPG
    bujac mnie!.JPG
    116,5 KB · Wyświetleń: 40
  • oko w oko.JPG