reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

jeszcze kilka fotek

Załączniki

• autoportret.JPG
    autoportret.JPG
    59,6 KB · Wyświetleń: 52
  • matrix.JPG
    matrix.JPG
    82,2 KB · Wyświetleń: 39
  • teraz to moja  kolyska !.JPG
    teraz to moja kolyska !.JPG
    112,7 KB · Wyświetleń: 45
reklama
siuuuuper fotki :-) ja ja bym sobie na takim hamaku polezala sama w ciszy i spokou zeby odpoczac. jejku dzisiaj sama do 18 jestem :-( moj Jacek w pracy do 18 :-( a mały juz od nocy świruje wstal o 2:20 zjadl i nie spal do 4 :-( teraz znowu jeczy ehhh boze juz mam dosyc- a nadodatek taka pogoda ze nie mozna wyjsc.

Adusia, Dawidek, wszystkiego najkochańszego!!

pumi, masz mój ulubiony wózeczek!! ja zamierzam kupić Pliko P3 za ok.2miesiace, żeby mieć jako spacerówkę dla małej... jesteś zadowolona z niego? ciężki jest?? i jak sie prowadzi??

Wszystkiego naj, naj dla Ady i Dawidka:tak::tak:niech zdrowo rosną!
Pumi dla mnie Dominika to wykapany tata:tak:
Salik fotka the best:-D.Ja też sama do 19.ale moje dziecko przespało cala noc........i teraz też śpi.:-)
Albi Dawiś śliczniutki :tak::-)
Pogoda u nas okropna:frown:.A na dworze bardzo nieprzyjemnie..więc siedzimy w domciu cały dzień.

u nas wręcz przeciwnie, piękne słoneczko i bardzo ciepło (przynajmniej na razie bo jakieś podejrzane chmury idą...), jedziemy zaraz na spacerek do parku, a potem do lekarza na usg bioderek :)

reklama
Do góry