reklama
e-stera
Fan(ka)
A to z wczorajszej wizyty w gościach....to są dzieciaczki, których pilnowałam:
Adaś
DSC00744.JPG
OlaDSC00745.JPG
Mikołaj
DSC00748.JPG
Adaś
DSC00744.JPG
OlaDSC00745.JPG
Mikołaj
DSC00748.JPG
e-stera
Fan(ka)
Mój mąż jest fotografem.........ja to robię takie zwykłe cyfrówką....a te takie ładne obrobione to specjalność mojego mężusia:-)
szczypawka
Styczniowe mamy'08 Szczęśliwa mamusia
Jak weekend?Ja jak zwykle nawet nie podeszlam do kompa ;-) Szkoda,ze sie pogoda popsula.W sobote bylo super!
A jesli chodzi o inhalacje rumiankiem-najzwyczajniej w swiecie stawialam garnek przy/pod lozeczkiem.I mala sobie tym oddychala.3 dni i po katarku
przepraszam,ze tak pozno...Ale weekendy spedzamy bardzo rodzinnie.Praktycznie caly czas razem 

Moja ukochana kuzyneczka juz ma taki wielgachny brzusio!Dawidek sie w nim chowa i pieknie rosnie chlopak.Termin-poczatek maja.Juz sie nie moge doczekac!!!!
A jesli chodzi o inhalacje rumiankiem-najzwyczajniej w swiecie stawialam garnek przy/pod lozeczkiem.I mala sobie tym oddychala.3 dni i po katarku
przepraszam,ze tak pozno...Ale weekendy spedzamy bardzo rodzinnie.Praktycznie caly czas razem 

Moja ukochana kuzyneczka juz ma taki wielgachny brzusio!Dawidek sie w nim chowa i pieknie rosnie chlopak.Termin-poczatek maja.Juz sie nie moge doczekac!!!!
e-stera
Fan(ka)
I Olisiek z mamusiąDSC00730.JPG
G
goscinnie
Gość
Esti jaki on malutki, słodziutki jest 
e-stera
Fan(ka)
Waży całe 3620g i ma 57cm długosci.......długi i chudy

szczypawka
Wszystkie dzidzie sa cudne
Wydawalo mi sie,ze juz to ustalilysmy 
Wydawalo mi sie,ze juz to ustalilysmy 
G
goscinnie
Gość
Moj Krol, juz nosi 68 rozmiar.
reklama
szczypawka
Niemozliwe!Moja Zuzia w dalszym ciagu ubiera sie w 56.Uznajmy,ze dba o linie
Ale ladnie je i przybiera na wadze.Tylko straszna kruszynka z niej byla poczatkowo i wszystko na niej wisialo
mysle,ze 62 rozmiar bedziemy nosic nawet do czerwca-lipca.bo nawet niektore 56 czy 50/56 robia sie "na styk" ale wszystkie 62 sa jeszcze....ochocho!ZA DUZE stanowczo 
Ale ladnie je i przybiera na wadze.Tylko straszna kruszynka z niej byla poczatkowo i wszystko na niej wisialo
mysle,ze 62 rozmiar bedziemy nosic nawet do czerwca-lipca.bo nawet niektore 56 czy 50/56 robia sie "na styk" ale wszystkie 62 sa jeszcze....ochocho!ZA DUZE stanowczo