reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
Jak weekend?Ja jak zwykle nawet nie podeszlam do kompa ;-) Szkoda,ze sie pogoda popsula.W sobote bylo super!

A jesli chodzi o inhalacje rumiankiem-najzwyczajniej w swiecie stawialam garnek przy/pod lozeczkiem.I mala sobie tym oddychala.3 dni i po katarku :tak:przepraszam,ze tak pozno...Ale weekendy spedzamy bardzo rodzinnie.Praktycznie caly czas razem :tak::-D

Moja ukochana kuzyneczka juz ma taki wielgachny brzusio!Dawidek sie w nim chowa i pieknie rosnie chlopak.Termin-poczatek maja.Juz sie nie moge doczekac!!!!

reklama
Niemozliwe!Moja Zuzia w dalszym ciagu ubiera sie w 56.Uznajmy,ze dba o linie :-D Ale ladnie je i przybiera na wadze.Tylko straszna kruszynka z niej byla poczatkowo i wszystko na niej wisialo :-D mysle,ze 62 rozmiar bedziemy nosic nawet do czerwca-lipca.bo nawet niektore 56 czy 50/56 robia sie "na styk" ale wszystkie 62 sa jeszcze....ochocho!ZA DUZE stanowczo :tak:

Do góry