reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Salik, wciąż główkujesz od czego Wiktor ma uczulenie?? może za duzo tych kiwi, 3naraz trochę dużo, w końcu to cytrus... a wcześniej jadłaś też po kilka naraz czy po jednej?
już 667, żeby nie było że diablica!!

reklama
dziuba, u mnie się wyświtliło że masz 669 postów:eek:
my też mamy badanie audiologiczne zaraz po świętach we wtorek, po 2,5 miesiąca, ale w szpitalu badanie coś nie wychodziło na jedno uszko, więc się boję - Tobi ma jedno uszko innej budowy - tak jakby w moim brzuchu już zaczynało zarastać i może dlatego trudniejszy dostęp do środka ucha to spowodował.:-(

hej, ja tak na szybko.

Katarzyna Joanna jest w szpitalu z Kamilkiem, nie wiem czy już wiecie, może jej mąż pisał, bo nie mam czasu doczyta :) Mały ma wysoką bilirubinę i jest naświetlany .

Cześć dziewczyny!
Kilka dni temu odkrylam wasz wątek i czytam (przyznam ze przeczytałam wszytsko od stycznia, a troszke tego jest:)...ja tez jestem mamusią styczniową.23 stycznia urodziłam małego Wojtusia, który ważył 3 kilo i miał 53 cm. Mam nadzieję, że przyjmiecie mnie do swego grona :)
Nasz mały synek jest bardzo absorbujący...cały dzień trzeba sie nim zajmowac, bo sam nie ulezy, ale za to nocki cudownie porzesypia od samego początku budzi sie ok 2-3 a pottem 6-7...a dzis normalnie od 8 spał 8 godz. a potem 4h normalnie suuuuper :) dostał wielkiego buziaka od mamy...włąsnie marudzi musze do niego isc, bo lezy biedactwo sam przy szumie suszarki (szok -sam!!!!)

bralik, witamy witamy!!
ehh, jak Ci zazdroszczę tych nocy przespanych.... moja mala znowu budzi się co 2godz na karmienie w nocy, za to teraz śpi już czwartą godzinę :wściekła/y:

moj syn - NIE ZAPESZJAC- to zaczyna sie zmieniac teraz lezy juz prawie 15 minut sam w lozeczku patrzac na zabawki a spał o 8.20 do 11.35 <wow> !!!!!! jestem w szoku, a moze to moja cierpliwosc nie wiem. staram sie nie denerwowac jak placze i moze on tez jest spokojniejszy :-)

BRALIK witamy :-) ja tez mam takiego bardzo absorbujacego brzdaca, ale sie staram panowac nad soba. W nocy juz ladnie spi wstajac 2 razy na jedzonko.

dzieki temu ze taki grzeczny dzisiaj, zrobilam sobie porzadek w papierach i wkuchni w szafkach posprzatałam.

reklama
Witam nowa mamusie styczniowa, ja tez jestem nowa ;-). Moj Tomus nie jest az tak absorbujacy jak wasze pociechy naje sie cyca pol godzinki poczuwa potem klade go do lozeczka i sam zasypia. pare razy mu trza isc smoka wsadzic jak mu wypadnie ale to juz nie klopot:laugh2:. Jak sie urodzil to byl malutki bo z tego co widze wasze pociechy byly wieksze i ciezsze, mial tylko 48 cm i wazyl 2620 po czym spadl do 2510. tera to juz ladnie wazy prawie 4 kilo:-). Nocki tez mamy regularne i zaczyna coraz dluzej spac ino to siku mnie martwi bo nie jest lepiej lekarka kazala mocz do analizy dac czekam na wyniki i sie modle by byly ok :-(. Jak wpadne na to jak sie tu zdjecia dodaje to wam zapodam conieco w koncu trza sie pochwalic takim malym skarbem. Oli wszystkiego naj chowaj sie zdrowo :-p

Do góry