reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Witam z rana!Ja wyspana, Olisike jeszcze śpi!Zasnął wczoraj o 21:30.zjadł o 2:30. potem o 6:30 i jeszcze śpi.:tak:A ja mogę spokojnie coś obejrzeć i wypić kawkę.
U nas pogoda ładna wiec dzisiaj czeka nas długi spacerek

reklama
my też dziś się wybieramy na spacerek zdjęcia porobić, pewnie naszym tłem będzie morze :laugh2:
w tv mówili że przez pierwsze pół roku jak się karmi piersią możliwosć zajścia w ciążę jest 15% (mili, oby to nie dotyczyło nas!! chociaż Ty chyba karmisz butlą Natalkę, więc jeszcze inaczej...), ale i tak trzeba uważać bo teraz coraz częściej jest wlasnie tak że wlaściwie tylko 3miesiące pierwsze chronią w większym stopniu przed kolejną ciążą, a ptem trzeba BARDZO uważać...

ja wciąż czekam na okres (powinnam dostać na przelomie marca kwietnia), receptę już mam, oby się nie spóźniał bo padnę na zawał!!

dzieki za rady .oczywiscie ze sie niezniechecam .skoro po porodzie udalo mi sie go przyzwyczaic do piersi(pierwsze trzy dni byl karmiony sztucznie bo ja bylam po cesarce i pod aparatura) to i teraz dam rade.najgorzej jest noca.

reklama
Ja tez nie moge sie doczekac bo dzieci podbno jak zaczynaja jeść juz inne rzeczy nie mają problemów z kupką, lepiej śpia itd:) a my od 3 miesiaca idziemy na basen!!!! niedługo jedziemy kupić pierwsza lekcje bo to taki aerobik dla matek z dziećmi, po półtorej godzinki, jestem ciekawa jak zareaguje, w wannie czuje sie doskonale.

Do góry