reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
ale mnie rozbawiłas szczególnie pania kaczynska

ja jakos mam mało pokarmu bo gabrysia ssie kjakby chciała mnie wciagnac i co godzine dopomina sie o cyca ale sie zniechecam i cycamy myse ze to moga byc nerwy poswiateczne po tesiowej i moze tez to ze jestem troche chora i moze organizm walczy choroba

mozliwe ze to nerwy, moj syn tez pil pil i pil az wkncu zaczelam odciagac i dostaje z butelki jedzonko bo zaczelo mnie to do szalu doprowadzac wieczne siedznie przy cycku no i kolki dostal bo zaladek nie mial kiedy tego trawic bo non stop dostawal pokarm.

tez ide walnac komarka :-)
buziole....

ja na kolki i..... na wszelkiego rodzaju dolegliwosci z układu pokarmowego daje LEFAX sprowadzany z niemiec działa rewelacyjnie

pije pije pije gardziołko mnie jeszcze boli ale musze sie postawic na nogi

wszystkie spicie????????????? gabrysia zasneła wreszcie tu nikogo nie ma? chyba tez ide sie wygzaać do łóżeczka

My dzisiaj bylismy wybierac zdjecia ze chrztu u fotografa i sie zalamalam bo wygladam jak druba kulka wrrr:wściekła/y: a moja niunia na kazdym prawie zdjeciu wyje, no ale trudno bedzie miala taka pamiatke:-D

reklama
Do góry