kurcze, dziewczyny, to ja jakaś dziwna jestem, typowy mieszczuch ze mnie!! domek jeszcze może by uszedł (chociaż lubie być otoczona ludźmi, nawet sąsiadami...), ale tylko w mieście!! Anja, pewnie taki ten nasz Gdańsk piękny ze nie wyobrażamy sobie mieszkania gdzieś dalej
a tych naszych korków codziennie to bym nie scierpiała!! szlag mnie trafia jak gdzies stoję i przez pół godziny przejadę 3metry!! 
my dziś po długim spacerku, pogoda piękna więc ubrałam wiosenną kurtkę, weszłam z małą na chwile w cenrtum hadlowego zeby kupić jej czape na wiosnę, wychodzę, a tu śnieżyca!!
cholera weźmie tą pogodę!! całe szczęście potem już tylko pruszyło i to słabo więc udało nam się wrócić do domu...
Pandi, na rozstępy stosowałam dwa razy dziennie krem na rozstępy Oriflame, i taki przyrząd na cellulit mam i przy kapieli każdej też wmasowywałam sobie po parę minut, oliwka po kąpieli i wieczorem Sudocrem, pożyczałam od małej, b ktoś mi powiedział że pomaga! i rzeczywiście po tej mieszance nie ma śladu
a tych naszych korków codziennie to bym nie scierpiała!! szlag mnie trafia jak gdzies stoję i przez pół godziny przejadę 3metry!! 
my dziś po długim spacerku, pogoda piękna więc ubrałam wiosenną kurtkę, weszłam z małą na chwile w cenrtum hadlowego zeby kupić jej czape na wiosnę, wychodzę, a tu śnieżyca!!
cholera weźmie tą pogodę!! całe szczęście potem już tylko pruszyło i to słabo więc udało nam się wrócić do domu...Pandi, na rozstępy stosowałam dwa razy dziennie krem na rozstępy Oriflame, i taki przyrząd na cellulit mam i przy kapieli każdej też wmasowywałam sobie po parę minut, oliwka po kąpieli i wieczorem Sudocrem, pożyczałam od małej, b ktoś mi powiedział że pomaga! i rzeczywiście po tej mieszance nie ma śladu

no to ladnie wylicytowałaś ja zapłaciłam nie całe 18 zł z przesyłką a na ksiażce jest cena 34 zl hehe za bardzo nie mam kiedy czytac, przy karmieniu troche jak mam jedna reke wolna hiii..