reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
kurcze, dziewczyny, to ja jakaś dziwna jestem, typowy mieszczuch ze mnie!! domek jeszcze może by uszedł (chociaż lubie być otoczona ludźmi, nawet sąsiadami...), ale tylko w mieście!! Anja, pewnie taki ten nasz Gdańsk piękny ze nie wyobrażamy sobie mieszkania gdzieś dalej :laugh2: a tych naszych korków codziennie to bym nie scierpiała!! szlag mnie trafia jak gdzies stoję i przez pół godziny przejadę 3metry!! :wściekła/y:
my dziś po długim spacerku, pogoda piękna więc ubrałam wiosenną kurtkę, weszłam z małą na chwile w cenrtum hadlowego zeby kupić jej czape na wiosnę, wychodzę, a tu śnieżyca!! :wściekła/y: cholera weźmie tą pogodę!! całe szczęście potem już tylko pruszyło i to słabo więc udało nam się wrócić do domu...

Pandi, na rozstępy stosowałam dwa razy dziennie krem na rozstępy Oriflame, i taki przyrząd na cellulit mam i przy kapieli każdej też wmasowywałam sobie po parę minut, oliwka po kąpieli i wieczorem Sudocrem, pożyczałam od małej, b ktoś mi powiedział że pomaga! i rzeczywiście po tej mieszance nie ma śladu :laugh2:

reklama
My mam slub 26 lipca, sukienkę wypożyczam bo szkoda mi kasy, sale,orkiestre kamerzyste mamy, dzisiaj mamy wybierac zaproszenia wiec sobie juz powypisuje, w przyszły wekeend kupimy obrączki.
Dziś małemu zafundowalismy matę, teraz mały śpi,więc nie wiem jak na ni ą bedzie reagował:):):)
Ja nadal sie odchudzam, i schudłam 3 kg:P

Załączniki

• DSCF0635.JPG
    DSCF0635.JPG
    22,7 KB · Wyświetleń: 35
o matko, czuje sie okropnie ze Wy już prawie wszystko przygotowane do ślubu a my jeszcze daleko w polu, tylko knajpe mamy zarezerowwanA!! my kamerzysty nie bedziemy miec, zdjecia bedzie robić Stasia brat bo robii ślicze i moja przyjaciółka... obrączki niewybrane, ciuchów nie ma, kościół nie załatwiony, chyba trzeba sie za coś w koncu zabrać!! :zawstydzona/y:

czesc kobitki,
odstresowalam sie ale laktatora nie kupilam :-( jutro moze kupie- a narazie jakos dam rade z tym starym cheblem
basia ja dzisiaj zaczelam nasza lektore :-D no to ladnie wylicytowałaś ja zapłaciłam nie całe 18 zł z przesyłką a na ksiażce jest cena 34 zl hehe za bardzo nie mam kiedy czytac, przy karmieniu troche jak mam jedna reke wolna hiii..
esterka zgadzam sie z Tobą, dzieciaczki karmione naturalnie to wprowadzac cos nowego od 6 miesiaca a na sztucznym to od 5 miesiaca a co zrobic jak ja karmie i tym i tym ?? :-)
dziuba pozwolis ze zgapie od ciebie sposob na rozstepy ??? tylko musze kupic wszystko co potrzebne.
Moj maly mi dzisiaj strachu napedzil zjadl o 14:00 100ml mleka i do 19 nie chcial jesc dopiero teraz zjadl, przestraszylam sie bo przeciez lubi jesc i to czesto ale nie mial ani goraczki ani biegunki ani wymiotow, ale pisalscie ze wasze pociechy tez czasem robia sobie takie przerwy- ale stracha mi napedzil.

juz wam mowie Gabrysia skonczyła juz 3 miesiace i na ostatnim szczepieniu Pani doktor powiedziała ze mała rozwija sie i wyglada na wiecej niz ma wazy jak połroczne dziecko!!!!!!!!!!!
wysssysa mnie do cna i pani doktor poleciła zzeby spróbowac podawać jej marchewke i jakbłko z marchewką powoli zeby jej urozmaicić

tez wydało mi sie to dziwne wiem ze na cycu zaczyna sie po 6msc ale...... z KORNELKA zaczełam tez wczesinej zabki ma na medal a soczki zmieniają jej cere i .... jakos nie wyglada na to zeby jej to zaszkodziło
herbatki dajemy juz od jakis 6 tyg bo mleko mam bardzo tłuste i musze dac odpoczac jej zoładeczkowi

maz LEKARZ zreszta tez nie widzi w tym nic złegpo

Myszorka skoro lekarz tak uważa a masz dobrego to ok................my w końcu nie jesteśmy lekarzami.W takim razie powodzenia we wprowadzaniu nowych produktów:-)Tylko jak Ty ją nakarmisz skoro ona nie potrafi siedzieć?:errr::confused:

skarbie ja zaczynam soczki z buteleczki jedzonka nie mam zamiaru jeszcze dawać a z butla radzi sobie nie zle pije herbatki juz jakis czas jak sie okazało ze pokarm mam za tłusty dopajam ja herbatkami

myszorka ja mialam taki kryzys w tydzien po porodzie ale mama kazala mi sie uspokoic i duzo pic i czesto przystawiac dziecko do piersi albo odciagac i laktacja wrocila po 2 dniach, duzo pij, i jedz duzo zupek roznych i sie nie denerwuj, a pozatym to w 6 tygodni po porodzie piersi maja w sobie juz tylko tyle ile potrzebuje dziecko i sa miekkie a mimo to pelne, ja tak mam miekkie a wydajam z nich- z jednej po 150 ml przy dobrych wiatrach, tylko nie panikuj.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry