reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Dziuba, jeszcze nie dostalam, powinnam dostac 4 kwietnia o ile bedzie tak jak przed ciaza. Ja mam tez ten sam problem, mieszkam z babcia mojego meza, to gorsze niz mieszkanie z tesciami lub rodzicami ale za miesiac kupujemy swoje wlasne mieszkanie, tesc nam podarowal mieszkanie po swoim ojcu, ale do 30 kwietnia jest wynajmowane i kiedy wynajm sie skonczy to je sprzedamy i kupimy nowe, tak strasznie sie ciesze i juz doczekac sie nie moge, juz nikt mi sie wtracac nie bedzie:tak:

reklama
u nas jest wlasnie problem, ja chce mieszkanie, S - domek...
ja na razie nie mam wyboru, jestem skazana na bycie z mama, ale mam nadzieje ze uda nam sie szybko dorobić własnych czterech kątów!!

ide poszuklac nowego laktaora- musze wyjsc z domu bo sie zarycze na smierc !!!musze sie odsteresowac.
Aha dzisiaj przyszla ksiazka " jezyk niemowlat" jak maly pojdzie spac wieczorem to zaczne czytac , albo bedziemy czytac razem.

Salik ja mam elektryczny i tez na baterie laktator firmy babyono.jest tez na baterie wiec fajnie ejstem zadowolona!!!polecam dodatkowo jest tez butelka i inne pierdoly .kupiowalam na allegro i jest duzo taniej niz w sklepach!!!Salik wlasnie na allegro wylicytowalam jezyk niemowlat za 1 zl!!!!!:D z przesylka zaplace 7zl:tak:bede czytac jednocze sie z Toba!!!!oby nam cos pomogly Slonko.......:sorry2:

Mili myslalam ze jednak cos sie zmieni........przykro mi ...najwazniejsze ze Natalka jest juz ochrzczona!!!wiec sie usmiechnij a zdjecia na pewno beda jakies superowo!!!:-)
my tez mieszkamy z tesciami jest oki no ale jednak czasami tesciowa za bardzo sie wtraca i mnie rozprasza w tym co robie.......wiem ze chce pomoc ale ciagle go lulajac nie daje mi mozliwosci ukojenia placzu dziecka.......a to ja jestem jego ukochana mamusia i to mojego glosu chce posluchac i byc w moich ramionach a nie w jej........yh:wściekła/y:
lece go nakarmic i na spacerek ruszamy bo tatus ma dzis wolne!:-)
a na spacer zakladam moje nowe kozaczki tylko strasznie wysokie bo 9 cm !!!!dobrze ze mam sie za co zlapac(wozek) hehe to sie nie wywale na tych szpilkach bo jednak dawnooooo nie chodzilam:-Dbuzki

Ja to muszę poszukać 'kreacji' żeby w końcu wyjść gdzieś z mężem wieczorem :-) Myślę, że w kwietniu już spokojnie się to uda, zostawiając Dusię z moją mamą :))))

Szczypawka ja jestem z wawy. Pumi u mnie na starym miescie apartamenty wynajmuje sie na dobe. wykupiono tu kilka mieszkań, zrobiono z nich apartamęty i wynajmują jak hotele.

czesc i po swietach

ja chora w sobote tak mnie wzieło........... wrrrrrrrrrrr ardło i oropny kaszel ale to nic w porównnaiu ze swietami u tesciowej
jak zwykle szalenstwo płacz i histeria ale juz po jakos wytrzymałam ale chyba tydzien bede odchorowywac:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

dziadki od rozpieszczania a rodzice od wychowywania ,,,,,,,,,,,,, jakos nie moze to do niej terafic okropna
pytała co kupic Gabrysi na zajączka mówiłam o grzechotakch ktróe wydają delikatne dziwki ewentualnie do powieszenia a oni wypalili z telefonem komórkowym na ktróym jak byk jest napisane 6+ ale co tam dla Koko kupili puzzle 120 elementów dla 3 letniego dziecka!!!!!!!!!!!!!!!! ale dobra jeste było mineło mija 5lat naszego małzenstwa a ja ciagle nie moge sie nauczyc ze jestem nieodpowiednia dla panstwa jako synowa:tak::tak::tak:
co do własnego M słuchajcie nie wyobrazam sobie mieszkania z moją tesciowa kiedys próbowałam nawet wytrzymałam miesiac prawie co wieczór płaczac mezowi w rekaw bo ciagle bylo cos nie tak
a z mama mieszkalismy 3 lata było całkiem calkiem ale nie ma jak na swoim nawet z nanananjjjjjjjjjjjjjjjjjjj lepszą mama czy tesciowa na swoim jest zupełnie inaczej i spoko jak przyjada na kawke czy zajc sie dziecmi ale nie na dłuzej niz 12 h:-);-);-):tak::-D
co do nocnika????????????????????? rawelacja ja KOKUNIE sadzałam jak juz dobrze siedziała ok 6 msc ale kupki to juz wtedy nie robiła mi do bieluszki to sobie wypracowałam ze gdy zaczeła stekac rzch ciach na nocniczek siedziała sziedziała siedziała uwielbiała nawet 30 min !!!!!!!!!!! tak jej sie podobało
a my narazie skupmy sie na rozwoju naszych pociech
mi pani doktor ze wzgledu na wage jak i rozwój zaproponowała zaczac podawać GABRYSI soczki spróbujemy dzisiaj pierwszy raz:szok:

a jak tak z innej beczki do Myszorki. Tak miałam kilka razy wspomniec i jakos zapominałam. Wiesz, ze Coco to Gabriela ;-) a ty Koko mówisz do Kornelki?;-)
Czemu powiedziano ci, ze mozesz juz dawac soczki małej. Kurcze dietetycy dzieciecy zawsze, kaza czekac jak najdłuzej na podawanie soków i innych napojów ze wzgledów, dietetycznych i zdrowotnych bo zawieraja cukier, od którego dzieci tyją i w przyszłości psuc im sie zęby będą.

reklama
Ja tez planuje dac Natalce soczek z jabluszka i z marchewki ale jak skonczy 3 miesiace, chcialam wczesniej ale jeszcze zaczekam:tak:

Do góry