czesc i po swietach
ja chora w sobote tak mnie wzieło........... wrrrrrrrrrrr ardło i oropny kaszel ale to nic w porównnaiu ze swietami u tesciowej
jak zwykle szalenstwo płacz i histeria ale juz po jakos wytrzymałam ale chyba tydzien bede odchorowywac

dziadki od rozpieszczania a rodzice od wychowywania ,,,,,,,,,,,,, jakos nie moze to do niej terafic okropna
pytała co kupic Gabrysi na zajączka mówiłam o grzechotakch ktróe wydają delikatne dziwki ewentualnie do powieszenia a oni wypalili z telefonem komórkowym na ktróym jak byk jest napisane 6+ ale co tam dla Koko kupili puzzle 120 elementów dla 3 letniego dziecka!!!!!!!!!!!!!!!! ale dobra jeste było mineło mija 5lat naszego małzenstwa a ja ciagle nie moge sie nauczyc ze jestem nieodpowiednia dla panstwa jako synowa

co do własnego M słuchajcie nie wyobrazam sobie mieszkania z moją tesciowa kiedys próbowałam nawet wytrzymałam miesiac prawie co wieczór płaczac mezowi w rekaw bo ciagle bylo cos nie tak
a z mama mieszkalismy 3 lata było całkiem calkiem ale nie ma jak na swoim nawet z nanananjjjjjjjjjjjjjjjjjjj lepszą mama czy tesciowa na swoim jest zupełnie inaczej i spoko jak przyjada na kawke czy zajc sie dziecmi ale nie na dłuzej niz 12 h:-);-);-)

co do nocnika????????????????????? rawelacja ja KOKUNIE sadzałam jak juz dobrze siedziała ok 6 msc ale kupki to juz wtedy nie robiła mi do bieluszki to sobie wypracowałam ze gdy zaczeła stekac rzch ciach na nocniczek siedziała sziedziała siedziała uwielbiała nawet 30 min !!!!!!!!!!! tak jej sie podobało
a my narazie skupmy sie na rozwoju naszych pociech
mi pani doktor ze wzgledu na wage jak i rozwój zaproponowała zaczac podawać GABRYSI soczki spróbujemy dzisiaj pierwszy raz