reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
ja też bym chciała na basen z małą, ona tak lubi wodę... ale jeszcze musimy się leczyć bo znowu widze ze czerwone ramionka dostaje, a już miala taką ładną skórę... musimy smarowac porządnie

Czesc dziewczynki. witam po swietach. dopiero teraz udalo mi sie dopchac do kompa bo jestem u rodzicow a tu kazdy walczy o dostep do neta..:-)
My juz po chrzcinach. Moze jutro powklejam fotki. Borysek byl bardzo grzeczny. az bylam zdziwiona bo generalnie bylo bardzo zimno...
dzis w nocy mieslimy czuwanie. Borys budzil sie co godzine. teraz odsypia a ja musze pomoc mamie;-)
na 15 jedziemy na bioderka a jutro na szczepienie bo jeszcze nie bylismy:sorry2:ale ze mnie matka...ale co tam, najwazniejsze, że w koncu zaszczepimy malego smyka
Kasiu- Joanno a ile Twoj Kamilek mial bilirubiny, że kazali wam jechac do szpitala?
My chcemy dzis \boryska tez sprawdzic ile tego dziadostwa ma w sobie bo kurde jeszcze zolty jest:-(

dziuba a Martynka ma atopowe zapalenie skóry?Pryz AZS właśnie jeast tak że smarujesz i nie ma a za jakiś czas się znowu pojawia i basen wtedyodpada.AZS to skóra wrażliwa, delikatna a basen będzie zaostrzał choriobę, tzn chlor w wodzie

no miala azs, dlatego na razie musimy się chyba wstrzymać, a szkoda... a ile trwa leczenie tego zeby nie było już śladu??

reklama
Do góry